Konsertti Pakilan Hyvän Paimenen kirkossa 12.2.2015

465

Uutta kirkollista musiikkia esittävä musiikki-draama-tanssiteos esitetään Pakilan kirkossa torstaina 12.2.2015 klo 19.00.

Esitettävä Laulujen Laulu (ent Korkea Veisu) on Vanhan Testamentin aistillisin ja eroottisin rakkausrunoelma. Siihen liittyy juutalaisia häälauluja, jotka osittain liittyvät kuningas Salomoon.

Teksti on suoraan Raamatun tekstiä, joka on dramatisoitu. Sen on säveltänyt Pentti Ingerö, joka yhdessä Lasse Halmeen kanssa on suunnitellut kokonaisuuden ja dramaturgian. Teoksen ohjaa Pakilalainen musiikin maisteri ja diplomilaulaja Hannele Soljander-Halme. Esityksen oleellisen osan muodostavat Pakilan voimistelijoiden tanssit. Koreografian on suunnitellut Emilia Peuronen. Orkesteria johtaaPetri Kyrö. Kuorona on kolmikymmenhenkinen Pro Cantus-kuoro johtajanaan Mimmu Kyrönseppä. Lausunta- ja laulusolisteina ovat Hannele Soljander-Halme ja Markus Bäckman.

Konsertin järjestää Pakinkylän leijonaklubi. Ohjelman hinta on 15 euroa ja niitä saa ovelta. Näitä ystävänpäivän konsertteja on järjestetty Pakilan kirkossa jo yli kymmenen vuoden ajan