Ehdota vuoden pakilalaista

552

Tunnetko henkilön tai yhteisön, joka on mielestäsi toiminut esimerkillisesti Pakilan, Paloheinän, Torpparinmäen tai Tuomarinkylän alueen asioiden edistämiseksi? Kenties olet kiinnittänyt huomioita jonkin henkilön, yhteisön tai yrityksen toimintaan alueemme hyväksi tai havainnut jokin yksittäisen merkittävän teon kotiseutumme asioiden edistämiseksi? Jos olet, anna se ilmi! 

Pakila-Seura nimeää vuoden pakilalaiseksi alueella asuvan tai asuneen henkilön tai yhteisön, joka on aktiivisella tavalla vaikuttanut kotialueen kehitykseen, toiminut alueen asioiden edistäjänä tai ansioitunut yhteistyön edistäjänä. Pakila-Seura nimeää vuoden pakilalaisen pääsääntöisesti kerran vuodessa. Vuoden pakilalaisiksi on valittu mm. muusikko Seppo Hovi, kirjailija Kari Hotakainen, taitelija Paul Envalds, Pakilan Voimistelijoiden puheenjohtaja Kerttu Valve ja viime vuonna erityisesti alueen musiikillisten tapahtumien järjestäjänä kunnostautunut Hannele Soljander-Halme.

Vuoden pakilalaisesta päättää Pakila-Seuran hallitus. Ehdotuksia voivat tehdä niin yhdistykset, yritykset kuin yksityishenkilötkin. Kirjalliset vapaamuotoiset Pakila-Seuran hallitukselle osoitetut ehdotukset (ketä ehdotetaan ja millä perusteella) voi lähettää sähköpostitse osoitteella pakilaseura@gmail.com.  Ehdotukset tulee tehdä viimeistään 15.8.2019.

Vuoden pakilalaiselle luovutetaan kiertopalkinto, pronssimalja, joka on ollut Pakila-Seuran hallussa vuodesta 1987. Lisäksi vuoden pakilalainen saa kunniakirjan ja muistoesineen. Palkintoja paljon tärkeämpää on kuitenkin myönteinen huomion kiinnittäminen asuinalueemme asioiden edistämiseen. d0 List Table