Kylätapahtuma Pakilanpuiston koululla 3.9.2022

958

Kylätapahtuma tulee taas! Tämän Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueen asukkaiden ja paikallisjärjestöjen yhteisen perinteisen Kylätapahtuman ajankohta on tänä vuonna lauantai 3.9.2022 klo 11─14. Tapahtumapaikkana on uuden Pakilanpuiston koulu ylä- ja alapihoineen. Tapahtuma levittäytyy myös sisätiloihin, missä on kahvio ja sisäesiintymislava.

Koko perheen tapahtuman ohjelmatarjonta noudattaa pitkälti edellisiä vuosia, tosin pieniä muutoksiakin on luvassa. Tarjolla on paljon erilaisia musiikkiesityksiä, taikuri, hevosajelua, hali- ja verokoiria, arpajaiset, alueen yrittäjätori, VPK:n paloauton esittely, moottoripyöräpoliisien vierailu ja tietysti kahvion makeita ja suolaisia herkkuja. Tapahtumassa julkistetaan myös Pakila-Seuran nimeämä Vuoden pakilalainen.    

Kannattaa siis pistää päivämäärä kalenteriin jo nyt! Kylätapahtuman pääjärjestäjänä on tänä vuonna Lions Club Helsinki/Aurora ry. Pakila-Seura on mukana yhtenä järjestäjänä, joten näitä sivuja seuraamalla pysyt tapahtumauutisten tasalla.