Maarit ja Sami Hurmerinta konsertoivat Hyvän Paimenen kirkossa

386
Hurmerinnat

HurmerinnatNeljättä kertaa järjestettävän Paloheinä soi –tapahtuman pääesiintyjinä ovat tänä vuonna Maarit ja Sami Hurmerinta, jotka esiintyvät Hyvän Paimenen kirkossa Pakilassa 24.9.2016 Ainalämmin olkapää –konsertissa.

Konsertin ohjelmisto koostuu Maarit ja Sami Hurmerinnan omasta musiikista vuosien varrelta. ”Olemme valinneet konserttiin tekstejä, jotka sopivat kirkkoon. Mukana ovat muun muassa laulut Ei vaadi paljon vaan kaiken, Lainaa vain, Joidenkin kaa ja Neito ja ylioppilas. Kirkossa aistii arvokkaan tunnelman. Sen kokevat sekä yleisö että esiintyjät. Olemme esiintyneet paljon kirkoissa eri puolella Suomea”, Maarit sanoo.

Sekä Maarit että Sami Hurmerinnalla on takanaan pitkä ja näyttävä muusikon ura 1970-luvun alkupuolelta lähtien.Maarit on levyttänyt parikymmentä albumia. Hän on esiintynyt vierailevana artistina myös lukuisten laulajakollegoiden levyillä ja ollut mukana kuorolevytyksissä. Hurmerintojen meneillään oleva keikkavuosi on ollut kiireinen. Suomea on kierretty ristiin rastiin. Työn alla on myös uusi albumi, joka koostuu duon omasta musiikista.

Hurmerinnat eivät ole koskaan asuneet Paloheinässä, mutta kaupunginosa on tullut heille tutuksi siellä asuvien ystävien välityksellä. Myös Maaritin sisar ja yhtyeen pianisti perheineen asuvat Paloheinässä.

Katso Paloheinä soi –musiikkitapahtuman koko ohjelma täältä.