Monipuolinen ohjelma ja iloinen tunnelma hurmasivat kyläjuhlassa

383
IMG 0494

IMG 0494

Pakilan kyläpäivä järjestettiin tänä vuonna jo seitsemännen kerran. Monipuolisesta ohjelmasta oli kokoontunut nauttimaan useita satoja ihmisiä. Kävijöiden ikähaitari oli laidasta laitaan: kantorepuissa nukkuneista uusista pakilalaisista rollaattoreilla rullanneisiin senioreihin. Juhlassa näkyi pakilalailnen henki: yhdessä liikuttiin niin perheen kuin isovanhempien voimin, jonottaminen sujui kohteliaasti ja monipuolinen ohjelma huomioi eri ikäiset kävijät. Esiintyjiä oli useita. Pienimpiä viihdyttivät taikuri ja Muumit, isompien jalat vipattivat niin jazzin, big bandin kuin counry-musiikin tahdissa.

Kyläjuhlassa pääsi niin pelaamaan palloa kuin juoksemaan ja kokeilemaan voimistelua. Vauhtia riitti riemunkiljahdusten seassa! Keppihevoskipailussa järjestettiin useita luokkia ja eri korkuiset esteet saivat katsojat hikoilemaan kilpailijoiden puolesta. Palkintojen jaossa ruusukkeet yllättivät välillä ja keppareilla ratsastusta sai harjoitella harjoitusradalla lainahevosilla.

Mahat täyttyivät Partion paistamilla letuilla, poppareilla ja kahvion monipuolisilla antimilla. Herkutellessa saattoi tutustua pöytään istahtaneeseen kaupunginosakaveriin. Kyläjuhla esitteli monipuolisesti Pakilan vahvuuksia. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin Vuoden Pakilalainen -palkinnon saaja. Yhdessä vietetyn mukavan sunnuntain kruunasi aurinkoiseksi auennut sää. On hyvä asua Pakilan-kylässä!

Teksti: Peppi Tervo-Hiltula

Katso lisää kuvia kuvagalleriasta.