Monipuolista ohjelmaa Itä-Pakila-päivässä

645

Keskiviikkoiltana 22.5.19 järjestetty jo vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut Itä-Pakila-päivä keräsi Leikkipuisto Etupeltoon lähes 800 kävijää. Tapahtumassa oli runsas ohjelmatarjonta ja erilaisia toiminnallisia pisteitä. Tapahtumassa esiteltiin myös alueen harrastustoimintaa painottuen varsinkin lapsiperheille suunnattuihin, liikunnallisiin harrastuksiin. Tapahtuman järjestämisestä vastasivat Pakila-Seura, Pakilan nuorisotalo sekä Leikkipuisto Etupelto yhdessä alueen muiden toimijoiden ja yrittäjien kanssa. 

Lumikuningatar

Itä-Pakila-päivän upeina esiintyjinä olivat Juhlaprinsessan Lumikuningatar, taikuri Sami Paavola, Tanssilan tanssijat Iiris Salmenmaan johdolla, Liiku, leiki, loista Johanna Luttisen johdolla, Pakilan voimistelijoiden ”Dance”-esitys sekä Pakilan seurakunnan Vox Sonora -kuoro.

Menoa tarjosivat myös Lastenliiton temppurata, Keppari eli keppihevosharrastajat, MLL:n tarkkuusheitto, K-Supermarket Torpparinmäen tuoma pomppulinna, halikoirat ja koirakärry, hevosajelut, poniratsastus, partiolaiset sekä useat muut toimijat.

Suuren suosion saavuttanut vilttikirppis ei säikähtänyt edes tapahtumaa kohdanneesta kuurosateesta, vaan kauppaa niin herkkukojujen kuin kirpparipöytienkin äärellä käytiin koko kolmituntisen tapahtuman ajan.

Herkuista vastasivat Pakila-Seura, Pakilan nuorisotalon nuoret yhdessä ohjaajiensa kanssa sekä Lions Club Aurora poppareiden ja jäätelön kanssa. Kirppiksen lisäksi myynnissä oli hunajaa, kukkia sekä Kikapin vaatemuotia. Perhepyöräilyyn pääsi tutustumaan Liikkuvan laatikon Paulin johdolla, joka oli ottanut lasten pyörien lisäksi laatikkopyöriä. 

Kiitos kaikille mukana olleille. Ensi vuonna taas tavataan!

Laita nyt jo kalenteriin seuraava tapahtuma, jossa Pakila-Seura on mukana: Kyläpäivä 8.9. Pakilan yläkoululla. Tarkemmasta sisällöstä ja aikataulusta tiedotetaan myöhemmin – seuraa sivujamme!

Teksti ja kuvat: Peppi Tervo-Hiltula