Onko kätköissäsi vanhoja valokuvia kotialueestamme?

1209

Yksi kotiseututoiminnan tehtävistä on alueen historian ja kulttuuriperinnön vaaliminen, näin myös kaupunginosayhdistyksissä. Pakila-Seura käynnistää yhteistyössä Paloheinän kirjaston kanssa vanhojen valokuvien keräyksen toimialueeltamme eli Pakilasta, Paloheinästä, Torpparinmäestä ja Tuomarinkylästä. 

Jos arkistoistasi löytyy kuvia alueen rakennuksista, tapahtumista tai ihmisistä ennen vuotta 1985, jaa niitä yhteiseksi iloksi ja hyödyksi!  Valokuvia kerätään syyskuuhun asti ja niistä järjestetään näyttely Paloheinän kirjaston uudistettujen tilojen avajaisissa myöhemmin syksyllä ilmoitettavana ajankohtana.

Pakila-Seurassa keräyksen koordinaattorina toimii Mervi Mattila, puh. 045 236 5956. Hän on tavattavissa Paloheinän kirjastossa ti 28.5. klo 16-19, ke 5.6. klo 12-15 ja ti 11.6. klo 16-19. Jos kuvat ovat sähköisessä muodossa, voit lähettää ne osoitteella katrielina.heikkinen@hel.fi. Liitä mukaan yhteystietosi, mahdollisimman tarkat tiedot kuvan kohteesta ja lupa käyttää kuvia näyttelyssä. Kiitos etukäteen arvokkaasta avustasi!