Pakila-Seuran lahjavinkki

344

Osta lahjaksi Pakila-aiheinen kirja; niitä on nyt myynnissä kaksi erilaista

Pakila-Seuran kustantama Pakila – asuinalue teiden risteyksessä -kirja julkaistiin v. 2012 lopussa. Kirja on arkkitehti Kristiina Kujalan diplomityö, jonka painosmäärä on 300 kpl. Kirja esittelee Pakilan historiaa ja kehitystä nykyiseksi arvostetuksi pientaloalueeksi ja tulevaisuuden kehittämissuuntia. Kirjassa on 114 sivua ja 150 kuvaa. Kirja sopii sekä uusille että vanhoille pakilalaisille. Myyntihinta on vain 25 €, millä katetaan Pakila-Seuralle kirjasta aiheutuneet kulut. Lisäksi veloitetaan toimituskulut 5 €, jos niitä on.

Olavi Haimi on lahjoittanut Pakila-Seuralle 200 kpl kirjoittamaansa Rintamamiehet rakentajina Helsingissä -kirjaa. Kirjassa kerrotaan kuvin, sanoin ja haastatteluin rintamamiestalojen rakentamisen vaiheista. Kirja sopii erityisesti rintamamiestalojen rakentajille, niissä asuville ja heidän omaisilleen ja naapureilleen. Paloheinässä ja Torpparinmäessä on laajat rintamamiestaloalueet, rivistö rintamamiestaloja on myös Länsi-Pakilan Saarnaajantiellä. Kovakantinen teos on julkaistu v. 2010, siinä on 209 sivua ja yli 60 kuvaa. Pakila-Seura myy kirjaa toimintansa tukemiseksi hintaan 20 € kpl. Lisäksi veloitetaan toimituskulut 5 €, jos niitä on.

Kirjojen tilaukset sähköpostitse: enrothmatti@gmail.com tai puhelimella p. 044 045 4015. Enimmäkseen kirjat on noudettu ostajan iltakävelyn yhteydessä.