Pakila-Seuran kotisivut ovat uudistuneet

372

Hyvä lukija, olet lämpimästi tervetullut näille Pakila-Seuran ilmeeltään uudistuneille kotisivuille!

Pakila-Seuralla on ollut omat kotisivut vuodesta 2005. Kaupunginosayhdistysten kotisivut on tarkoitettu kaupungin asukkaiden tiedotuskanavaksi ja yhteiseksi foorumiksi. Julkaisujärjestelmän kaupunginosien käyttöön tarjoaa Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka. Sivuston tulee noudattaa Helkan viestintäperiaatteita ja sisältää nimenomaan kyseistä kaupunginosaa koskevaa materiaalia. Helka toteuttaa vähitellen kaikkien kaupunginosien sivujen uudistamisen, ja Pakila-Seuralla on ilo olla ensimmäisten uudistujien joukossa.

Kotisivujen uudistus on osa Pakila-Seuran tämän vuoden kehittämistoimintaa. Olemme määrätietoisesti kehittäneet viestintäämme yhdistyksen vuonna 2006 viestintäsuunnitelman periaatteiden mukaisesti. Pidämme tärkeänä monikanavaisuutta. Viestinnän välineinä käytetään kotisivujen lisäksi paikallislehti Oulunkyläistä ja jäsentiedotteita. Keskeisin viestintäväline ovat kuitenkin nämä kotisivut. Pakila-Seuran asioita voi seurata myös Facebookissa, missä on helppo keskustella ja kutsua muitakin keskustelemaan. Pakila-Seuran isännöimällä Pakin talolla on myös oma erillinen, lähinnä tilojen vuokraajia palveleva sivustonsa Facebookissa.

Muistathan, että näillä sivuilla voit

  • osallistua keskusteluun ja aloittaa keskusteluja (Keskustelut)
  • ilmoittaa ilmaiseksi alueen tapahtumista. Katso ohje tästä.
  • antaa palautetta ja esittää toivomuksia näistä sivuista ja Pakila-Seuran toiminnasta yleensä (Ota yhteyttä)

Lähiaikoina näillä sivuilla julkaistaan lukijakysely, jolla selvitetään sivuilla kävijöiden mielipiteitä Pakila-Seuran toiminnasta ja näistä sivuista. Toivomme aktiivista osallistumista kyselyyn.