Pakilan ja Tuomarinkylän alueiden asukkaat kutsutaan pormestarin asukasiltaan 22.9.

438

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta Länsi-Pakilan, Itä-Pakilan, Tuomarinkylän, Paloheinän, Torpparinmäen ja Haltialan alueiden asukkaille järjestetään torstaina 22. syyskuuta klo 19.00–20.30 Pakilanpuiston koulussa, Halkosuontie 88. Tilaisuutta voi seurata suorana Helsinki-kanavan kautta. Kysymyksiä voi esittää niin paikan päällä kuin verkossa. Tilaisuus tulee myöhemmin katsottavaksi myös tallenteena.

Pormestarin asukasillassa kutsuttujen alueiden asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta. Asukkaiden ennakkokysymyksiä ja -aiheita kerätään KerroKantasi -palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa. Kysely on auki 21.9. klo 16.00 asti.

Asukasilta järjestään yhteistyössä tänä vuonna 60 vuotta täyttävän Pakila-Seuran sekä Pakilan omakotiyhdistyksen, Pakilan Kiinteistönomistajain Yhdistyksen ja Paloheinä-Torpparinmäki kaupunginosayhdistyksen kanssa. Edellinen pormestarin asukasilta alueellamme järjestettiin 2012 Jussi Pajusen kaudella Pakila-Seuran täyttäessä 50 vuotta.

Sekä paikallisia ja Helsingin kaupungin toimijoita voi tulla tapaamaan tilaisuuden Pop up -torille klo 17.30 alkaen. Pienperheyhdistys järjestää maksuttoman lastenhoidon Pormestarin asukasillan ajaksi. Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä.

Tapahtumalla on oma sivu myös Facebookissa.