Pakilan kylätapahtuma onnistui yli odotusten

436
1 IMG 0602

Yhteistyö on voimaa, osoitti alueemme toimijoiden yhdessä järjestämä Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen kylätapahtuma Pakilan yläasteella 31.8.2014. Tapahtuma järjestettiin tässä muodossa nyt neljännen kerran. Mukana järjestelyissä oli 22 alueemme yhteisöä ja 20 paikallista yrittäjää. Päävastuun järjestelyistä kantoivat Lions Club Aurora ja Pakila.

Yleisöä tapahtumassa oli runsaasti. Ohjelmassa oli paljon musiikkia, josta vastasivat Pakilan Pelimannit ja Baggböle Big Band. Erityisesti lapsiperheille oli paljon tarjontaa: ajelua hevosrattailla ja koiravaljakoilla, taikuri, muumipeikko, temppurata ja lasten omaa musiikkiohjelmaa. Perinteisinä elementteinä olivat arpajaiset, kirpputori ja buffet, jossa oli tarjolla mm. hernekeittoa, grillimakkaraa ja lettuja. Nuorisolle tapahtuman vetonaulana esiintyi suosittu pop-punk –yhtye Madcraft.Aikuisia näytti kiinnostavan musiikin kuuntelu ja keskustelut alueen yrittäjien kanssa. Tunnelma oli rento, iloinen puheensorina ja nauru raikuivat tuttujen tavatessa toisiaan. Kuulas loppukesän sää lisäsi viihtyvyyttä. Katso kuvia tapahtumasta Kuvagalleriasta.

1 IMG 0602Pakila-Seuralla oli kylätapahtumassa oma osasto, jossa hallituksen jäsenet Tapio Klemetti ja Seppo Latvala esittelivät yhdistyksen toimintaa. Pakila-Seura on jo yli 50 vuoden ajan toiminut alueen asukkaiden etujen edistämiseksi asuinaluetta koskevissa kysymyksissä.

Yhdistys tekee esityksiä viranomaisille ja järjestää keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia ajankohtaisista asioista. Lisäksi yhdistys tarjoaa vapaa-ajan toimintaa, kuten juhlatilaisuuksia ja muita tapahtumia. Yhdistys harjoittaa myös julkaisutoimintaa – viime vuosina erityisesti alueen historiaan liittyen – ja aktiivista tiedottamista. Yhdistyksen jäsenenä varmistat, että saat ajantasaista tietoa alueen asioista.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Voit liittyä Pakila-Seuran jäseneksi esim. täyttämällä jäseneksi liittymislomakkeen näillä sivuilla.