Pakilan Pelimannit

204

Pelimannit 20161

Pakilan Pelimannit soittaa tanssi- ja viihdemusiikkia, ikivihreitä vuosien varrelta ja myös perinteistä kansanmusiikkia. Pelimannit esiintyvät alueemme tapahtumissa, vierailevat läheisissä hoitokodeissa, myös kouluissa. Pakinkylän VPK:lla on perinteiset tanssit neljästi vuodessa. Pakilan Pelimanneja voi tilata esiintymään erilaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin sopivalla kokoonpanolla, triona tai koko yhdeksän hengen vahvuudella, solisteina ovat Sari Rautajärvi ja Leo Silolahti. Yhtye pystyy muokkaamaan ohjelmistoa asiakkaan toiveiden mukaan, sisällyttäen ohjelmistoon vaikkapa lastenlauluja. Yhteydet: Reijo Sirpoma, puh. 040 582 4221 tai reijo.sirpoma@kolumbus.fi.

Pakilan Pelimannien toiminnan pani alulle pakilalainen yliopettaja Veli Ilasmaa vuonna 1974. Vuosien varrella yhtyessä on ollut useita kymmeniä soittajia. Pakila-Seura on tukenut Pakilan Pelimannien toimintaa koko yhtyeen olemassaolon ajan.

Jos olet musiikin harrastaja, ota yhteyttä ja tule mukaan joukkoon. Kaikki instrumentit ovat tervetulleita. Yhtye harjoittelee säännöllisesti viikoittain.