Pakilan VPK:lla tanssittiin nuorisotyön hyväksi

701
10 talvitanssit

10 talvitanssitPakila-Seura, Pakinkylän VPK ja Pakilan Pelimannit järjestivät iloiset talvitanssiaiset Pakinkylän VPK:lla sunnuntaina 7.12.2014. Avauspuheenvuorossaan Pakila-Seuran puheenjohtaja Urpo Oksanen toivotti tutut ja tuntemattomat tervetulleiksi. Paikalle oli kokoontunut puolensataa tanssijaa.

Tilaisuuden aluksi Mikko Kuoppamäki esitti kotiseutuaiheisen runon ”Jäähyväiset lapsuuteni Pakinkylälle”. Runonsäkeissä vilahtelivat Pakilan tapahtumat, ihmiset, talot ja tiet vuosikymmenten varrelta. Sen jälkeen Harriet Lahti-Nuuttila opasti läsnä olleita kansainvälisen senioritanssin kuvioihin. Kun sen myötä oli lämmitty, päästettiin Pakilan Pelimannit irti. Pelimannit soittivat uutta ja vanhaa tanssimusiikkia. Pelimannien solistina oli Sari Rautajärvi. Yleisö tanssi innokkaasti.

Tauolla nautittiin pullakahvit, sitten taas pistettiin jalalla koreasti. Tunnelma oli korkealla loppuun asti. Pakila-Seura toivoo, että tanssista muodostuisi perinne. Tansseille suunnitellaankin jo jatkoa. Jos haluat saada tietoa tulevista tanssitapahtumista, lähetä viesti osoitteeseen vpktanssit@gmail.com ja lisäämme nimesi jakelulistalle. 

Tilaisuuden tuotto meni lyhentämättömänä nuorisotyön hyväksi.

Katso lisää kuvia kuvgalleriasta.