Pakin talo tarjoaa tunnelmalliset puitteet perhejuhliin

537
Pakin talo

 

Pakin taloTunnethan alueemme oman kotiseututalon, jota voi myös vuokrata juhla- ja kokouskäyttöön? Pakin talo on Itä-Pakilassa sijaitseva 1700-luvulta peräisin oleva hirsinen maalaistalo, joka on kunnostettu 1800-luvun asuunsa. Rakennus on Helsingin kolmanneksi vanhin alkuperäisellä paikallaan seisova talo, jonka suojaisaa pihapiiriä reunustaa viisi aittaa ja savusauna. Pakin talon omistaa Helsingin kaupunki, ja taloa isännöi ja vuokraa Pakila-Seura ry. Talossa on pidetty monet häät ja muut perhejuhlat, työ- ja harrastusporukoiden illanistujaiset, tohtorinkaronkat ja pikkujoulut.

Pakin talon sisätilat muodostuvat kahdesta salista, niiden välissä olevasta kamarista ja pienestä keittiöstä. Yhteensä tilaa on noin 110 m2. Taloon mahtuu ruokailemaa noin 60 henkeä, vähän järjestellen jopa 80. Kesäaikaan voidaan käyttää hyväksi myös suojaisaa idyllistä pihamaata. Astiat sisältyvät vuokraan sisältyy. Käytettävissä on jää-kaappi, tehokas tiskikone ja 50Mb mobiilinettiyhteys. Katso esite tästä.

Pakin talon vuokra on 60 €/h. Minimivuokra-aika on kolme tuntia. Juhlien valmistelu- ja loppusiivousajasta ei veloiteta. Voit myös pyytää tarjousta.