Rahkonen jatkaa Pakila-Seuran johdossa

486
Raimo Rahkonen. Kuva: Esko Lukkari


Raimo Rahkonen jatkaa Pakila-Seuran puheenjohtajana vuonna 2021. Hänet valittiin jatkokaudelle Pakila-Seuran Pakin talolla 21.10 järjestämässä syyskokouksessa.

Seura piti samalla koronan takia siirretyn sääntömääräisen kevätkokouksensa ja heti perään myös sääntömääräisen syyskokouksensa. Maskien, turvavälien ja käsidesin värittämissä kokouksissa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana toimi Matti Enroth.

Kevätkokous hyväksyi vuoden 2019 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle.

Syyskokous hyväksyi vuoden 2021 talousarvion ja toimintasuunnitelman. Uudeksi toiminnantarkastajaksi valittiin Airi Simsiö.

Syyskokous päätti, että vuodelta 2020 ei kerätä seuran jäsenmaksuja koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15 euroa/henkilö ja 25 euroa/kahden hengen perhe tai talous.

Pakin talon vuokraustoiminta on kehittynyt varsin tyydyttävästi pandemiasta huolimatta. Pakin talon sisätiloja ja pihaa on ehostettu ja pihan kunnostussuunnitelma käynnistetään ensi keväänä. Pandemian vuoksi vuokraustoimintaan liittyy silti riskejä myös ensi vuonna.

Pakila-Seuran hallitukseen uusina jäseniä valittiin Marjo Immonen ja Anitta Partanen. Uusiksi varajäseniksi valittiin Tapio Suomi ja Ilkka Lehmustola.

Seuran hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Raimo Rahkosen ohella varapuheenjohtaja Jari Mörö, Lauri Raita, Esko Lukkari, Urpo Oksanen, Tapio Nurminen ja Matti Enroth. Hallituksen varajäseninä jatkavat Mervi Mattila, Jukka Tienari, Eino Salmi ja Elias Kukkola.