Seuraa Pakilan liikennejärjestelyiden ajantasaista tilannetta WhatsAppissa

197

Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Staran urakka Pakilan koulujen ja päiväkotien läheisyydessä alkoi huhtikuussa ja valmistuu marraskuussa 2024. Työalueena ovat Ripusuontie välillä Pakilantie–Sysimiehentie sekä Halkosuontie välillä Pakilantie–Halkosuonkuja. Halkosuontien koulun kohdalla työ ajoitetaan koulujen loma-aikaan kesällä 2023.

Urakassa levennetään jalkakäytäviä, korotetaan risteysalueita sekä saneerataan kadun pintarakenteet. Työmaa aiheuttaa muutoksia alueen kulkureitteihin. Jalankulun reitit vaihtelevat työvaiheiden mukaan nykyisillä jalkakäytävillä. Moottoriajoneuvojen ja pyöräliikenteen väistämisvelvollisuudet muuttuvat. Tonttien sisäänajoissa on hetkittäisiä katkoja päivän työajan sisällä.

Stara tiedottaa työmaan etenemisestä sekä sen aiheuttamista muutoksista kulkureitteihin ja liikennejärjestelyihin alueen asukkaille suunnatun WhatsApp-ryhmän kautta. Stara lähettää enintään 1–3 lyhyttä viestiä viikossa ja vain työmaan asioista. Ohjeet vastaanottajalistalle liittymiseksi: bit.ly/pakilanliikennejarjestelyt.

Jos et käytä WhatsAppia ja haluat tiedotteet, lähetä sähköpostiosoitteesi työnjohtajalle osoitteeseen akseli.nieminen@hel.fi. WhatsApp on tarkoitettu ainoastaan tiedottamiseen, mahdolliset kysymykset pyydetään esittämään sähköpostilla.