Tarinan ja valon piha vastaa pakilalaisten toiveisiin

367
ValonPiha

ValonPiha

Pakilan seurakunnassa toteutetaan joulun ajan toimintaa uudella tavalla, asukkaiden toiveiden pohjalta. Pakilalaisten ajatuksia siitä, mitä he toivoisivat kirkon tarjoavan heille jouluna, on selvitetty yhteistyössä palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa. Yleisön toiveena on nähdä valaistu kirkko ja kaunis jouluikkuna. Moni haastateltava kertoi, ettei halua joulun aikana tulla messuun tai konserttiin, koska niissä on paljon ihmisiä.

Toive toteutuu Tarinan ja valon pihana, joka avataan Hyvän Paimenen kirkolle ensimmäisenä adventtina 27.11.2016 ja on auki läpi koko adventin 23.12. saakka. Kirkon ovet ovat tapahtuman aikana auki klo 21 asti joka päivä. Tarinan ja valon pihaa katsomaan tulevilla on mahdollisuus tulla sisälle kirkon tiloihin lämmittelemään glögin äärelle. Luonnollisesti kirkossa on mahdollisuus hiljentyä omassa rauhassaan. Jokaisessa iltavuorossa on mukana yksi työntekijä, joten halukkaille löytyy myös keskustelukumppani.

Jouluiltojen sisältöä ideoidaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Olet tervetullut mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan jouluiltojen sisältöä ja toteutusta tai tulemaan muutamaksi tunniksi pitämään kirkon ovia auki yhdessä työntekijän kanssa. Voit Ilmoittautua mukaan luomaan kirkon joulutunnelmaa soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistyön koordinaattori Iisa Lehtiselle, puh. 09 2340 5556, 050 380 1178, iisa.lehtinen@evl.fi. Iisalta saat myös lisätietoa tapahtumasta.