Tule mukaan Keskuspuiston luonnonhoidon yleissuunnitelman laadintaan

391
Ulkoilutie

Ulkoilutie

Keskuspuiston metsät ja niittyalueet ovat oleellinen osa Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen maisemaa. Keskuspuiston luonnonhoitoa suunnitellaan kaudeksi 2016-2025. Tavoitteena on ylläpitää alueen ulkoilu- ja virkistyskäyttöä sekä turvata monimuotoisuudeltaan arvokasta luontoa.

Helsingin kaupungin rakennusviraston laatima Keskuspuiston luonnonhoidon yleissuunnitelma on edennyt luonnonvaiheeseen. Suunnitelmaluonnokseen ja siihen liittyvään aineistoon voi tutustua ajalla 1.10. – 15.11.2015 rakennusviraston verkkosivujen kautta Keskuspuiston suunnittelua esittelevällä sivustolla (Keskuspuiston luonnonhoidon yleissuunnitelma).

Keskuspuiston luonnonhoidon yleissuunnitelmasta järjestetään kaksi kaikille avointa keskustelutilaisuutta

  • tiistaina 6.10. klo 18 Pakilan yläasteen auditoriossa (Pilkekuja 10)
  • torstaina 8.10. klo 17 info- ja näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2)

Suunnittelijat ovat tavattavissa tuntia ennen tilaisuuksia avoimeen keskusteluun suunnitelmista. Palautetta voi antaa myös sähköpostilla ja puhelimitse suunnittelusta vastaavalle Tiina Saukkoselle: tiina.saukkonen@hel.fi, puh. 09 310 38508.

Suunnitteluun voi osallistua myös tutustumalla Keskuspuiston luonnonhoidon yleissuunnitelman raporttiluonnokseen ja antamalla siitä kommentteja ”Kerro kartalla” palvelussa, joka on avoinna 1.10. – 15.11.2015. Palvelun suora osoite on http://kerrokartalla.hel.fi