Tule vaikuttamaan kotialueesi asioihin

375

Pakila-Seura ry on jo 60 vuotta toiminut monipuolisesti kotialueemme asioiden hyväksi. Toimialueenamme ovat Länsi- ja Itä-Pakila, Paloheinä, Torpparinmäki ja Tuomarinkylä. Pakila-Seuran toiminnasta kertova uusi esite on juuri ilmestynyt.

Klikkaa kuvaa avatakseni esitteemme.

Ajamme asukkaiden etuja ja vahvistamme osaltamme alueen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen yksityisten ja julkisten toimijoiden kanssa. Otamme kantaa ja pyrimme vaikuttamaan mm. alueen palveluihin, kaavoitukseen ja liikennejärjestelyihin. Olemme mukana järjestämässä vuosittain pidettäviä tapahtumia, kuten Itä-Pakila-päivää, Pakilan kylätapahtumaa ja muita pienempiä tilaisuuksia, joissa virkistäydytään, jaetaan ajankohtaista tietoa ja tutustutaan toisiinsa.

Pakila-Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Pakila-Seuran käytännön toiminta tapahtuu pitkälti pienryhmissä, joihin etsimme nyt lisävahvistusta. Toimintaryhmät, asuinympäristöryhmä, tapahtuma- ja kulttuuriryhmä ja viestintäryhmä, ovat erinomainen tapa osallistua kaupunginosayhdistyksen toimintaan kunkin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Ryhmään voi osallistua, vaikka ei olisi Pakila-Seuran jäsen ─ jäsenyys on toki toivottavaa. Ryhmät kokoontuvat 4-6 kertaa vuodessa. Ryhmissä tehdään vapaaehtoistyötä eikä osallistumisesta makseta palkkiota, mutta voimme luvata, että toiminta on monin tavoin palkitsevaa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan hallituksen jäseniin.

Pakila-Seuran jäseneksi voi liittyä jäsenlomakkeen kautta. Vuoden 2022 jäsenmaksuksi on vahvistettu 15 e.