Tule viihtymään ja vaikuttamaan kotialueesi asioihin

67

Pakila-Seura ry on sitoutumaton kaupunginosayhdistys, joka on jo yli 60 vuotta toiminut monipuolisesti kotialueemme asioiden hyväksi. Toimialueeseemme kuuluvat myös Pakilaan luontaisesti liittyvät kaupunginosat Paloheinä ja Torpparinmäki. Tule sinäkin mukaan kehittämään kotialuettamme. Tehdään yhdessä Pakilasta stadin paras paikka asua!

Pakila-Seuran tavoitteena on edistää rauhallisen pientaloalueemme viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Otamme kantaa ajankohtaisiin asioihin ja pyrimme vaikuttamaan mm. kaupunkisuunnitteluun, palveluiden toimivuuteen ja liikennejärjestelyihin. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen yksityisten ja julkisten toimijoiden kanssa.

Olemme mukana järjestämässä vuosittain pidettäviä tapahtumia, kuten Itä-Pakila-päivää, Pakilan kylätapahtumaa ja muita pienempiä tilaisuuksia, joissa virkistäydytään, jaetaan ajankohtaista tietoa ja tutustutaan toisiinsa. Vaalimme myös paikalliskulttuuria ja historiaa. Alueemme kotiseututalo, Itä-Pakilassa sijaitseva Pakin talo, on ollut vastuullamme jo vuosikymmenien ajan.

Pakila-Seuraan ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Seuran käytännön toiminta tapahtuu pitkälti toimintaryhmissä, kuten asuinympäristöryhmä, tapahtuma- ja kulttuuriryhmä ja viestintäryhmä. Ryhmissä voi matalalla kynnyksellä osallistua kaupunginosayhdistyksen toimintaan kunkin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Pakila-Seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen näillä kotisivuillamme kohdassa jäsenliittymislomake. Vuoden 2023 jäsenmaksuksi on vahvistettu 15 e. Perhejäsenyys kahdelta hengeltä on 25 e.

Jos sinulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta itse tulla mukaan aktiiviseen toimintaan, voit myös liittyä jäseneksi vain tukeaksesi vapaaehtoistyötämme kotialueemme hyväksi. Mitä enemmän meitä on, sitä herkemmin meitä kuullaan.