Uusi sisustus- ja lifestylekauppa avattu Pakilaan

647
Lempi Living

Pakilassa on vähänlaisesti tarjolla paikallisia palveluita, joten uudet tulokkaat otetaan tervetulleina vastaan. Monia ilahduttaakin huomio, että Pakilantien varrelle on avattu uusi sisustus- ja lifestylekauppa Lempi Living.   

Lempi Living on käynnistänyt toimintansa hieman vaivihkaa, kertoo liikkeen pakilalainen omistaja Kati Nyström.  – Valikoimaa kootaan ja täydennetään koko ajan ja avajaiset pidetään myöhemmin, kun koronatilanne helpottaa.

Lempi Living sijaitsee Kahvila Helmen vieressä, osoitteessa Pakilantie 55. Kati Nyströmin varsinainen päivätyö on vielä muualla, ja siksi kauppa on toistaiseksi auki vain lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–15, mutta aukioloaikoja on tarkoitus laajentaa kevään aikana.

Lempi Livingissä on myynnissä koriste-esineitä, vanhoja huonekaluja ja muita second hand aarteita. Monet tuotteet ovat uniikkeja, itse tehtyjä tai tuunattuja. Valikoimassa on myös uusia lahjatavaroita sekä kotimaasta että maailmalta. Erikoisuutena on kattava valikoima myrkyttömiä moniin materiaaleihin tarttuvia Frenchic Furniture Paint® kalkkimaaleja, jotka sopivat niin kodin sisustamiseen kuin askarteluunkin. Myöhemmin myyntivalikoimaa on tarkoitus laajentaa mm. pienkäsityöläisten tuotteilla.

Lifestyleyritys on Kati Nyströmin pitkäaikainen haave. Nyström on toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta, mutta Lempi Living perustettiin vasta sopivan liiketilan löydyttyä keväällä 2020. – Toiminta-ajatuksena on tuoda arkeen kauneutta ja iloa sekä edistää itse tekemistä ja tuunaamista. Lempi Living haluaa myös omalta osaltaan lisätä paikallista palveluvalikoimaa, kertoo Nyström.

Lempi Livingin uutisia voi seurata mm. yrityksen Facebook-sivuilta.

Teksti ja kuva: Erja Vuorio