Vaikuta vastaamalla asukaskyselyyn

319
Asukaskysely uutiskuva 1

 

Asukaskysely uutiskuva 1

Pakila-Seura toteuttaa Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueilla asukaskyselyn, jolla kartoitetaan asukkaiden asumisolosuhteita ja niiden muutostarpeita sekä arvioidaan alueen ominaisuuksia ja selvitetään henkilöauton käytön tarpeita. Tuloksia käytetään alueen asioiden edistämiseen yhteistyössä viranomaisten kanssa.Tulosten pohjalta järjestetään myös asukasfoorumeja ja keskustelutilaisuuksia. Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa alueen yhteisten asioiden kehittämiseen! 

Kysely on auki 21.3. – 20.4.2017. Kyselyyn pääset klikkaamalla tästä.

Kyselyyn vastataan anonyymisti. Vastaamiseen kuluu aikaa 10 -15 minuuttia. Alustavia tuloksia julkistetaan Pakilan kotisivuilla jo toukokuussa. Lisätietoja kyselystä antavat tarvittaessa Simo Sankari, simo.j.sankari@gmail.com, puh. 040 5510674 ja Gösta Engman, gosta.engman@elisa.net, puh. 040 5015097.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä vastauksia. Kyselyyn voi kuitenkin halutessaan vastata myös paperilomakkeella, joita on saatavana Paloheinän kirjastossa, Paloheinäntie 22. Vastauslomakkeen voi saada myös kotiosoitteeseen soittamalla tai jättämällä tekstiviestin numeroon 040 5529045. Paperilomakkeet voi palauttaa joko Paloheinän kirjastoon tai postitse Pakila-Seuralle.