Vuokraa Pakin talo

252
Vuokraa 1

Pakin talon omistaa Helsingin kaupunki. Pakin talo toimii kotiseututalona, jota isännöi, hoitaa ja vuokraa Pakila-Seura ry. Pakin taloa vuokrataan erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Pakin taloon mahtuu väljästi istumaan ja ruokailemaan noin 60 henkeä.  Pienessä keittiössä voi keittää kahvia ja lämmittää valmiista ruokaa, mutta varsinaiseen ruuanlaittoon ei ole mahdollisuuksia. Talossa on laadukkaat tilavat jääkaapit, mikroaaltouuni ja tehokas tiskikone. Kahvi- ja ruoka-astiaston (70 hengelle) – myös viini- ja kuohuviinilasit – käyttö sisältyy vuokraan. Juhlien valmistelu ja loppusiivous voidaan tehdä vuokra-ajan ulkopuolella, mikäli vierekkäisiä varauksia ei ole.

Ulko- ja sisäkuvia Pakin talosta löydät Pakin talon Facebook-sivuilta.

Katso Pakin talon esittelyvideo, jonka on toteuttanut Video&Photo Laitinen.

Vuokrausehdot ja -hinnat

Katso Pakin talon vuokrausehdot ja hinnat.

Tilavarausta tehtäessä on maksettava varausmaksu. Jos varausmaksua ei ole maksettu, varaus ei ole voimassa. Koko tilavaraus on maksettava ennen tilaisuutta. Mikäli tilavarausta ei peruta viimeistään kuukausi ennen varausta, asiakas on velvollinen maksamaan koko sovitun vuokrahinnan. Poikkeustapauksissa, esim. mikäli tila varataan lyhyellä varoitusajalla, peruutus- ja maksuehdoista sovitaan erikseen. 

Tiedustelut ja varaukset: puh. 045-1244158 tai pakintalo.vahtimestari@gmail.com. Tiloja ei voi tiedustella eikä varata näiden sivujen palautelomakkeella.

Tarjottavaa juhliin Pakin talolla

Pakila-Seuran toimialueella sijaitsevat catering-yritykset ovat tehneet erikoistarjouksia Pakin talossa järjestettävien tilaisuuksien tarjoiluihin:

  •  House of Sandwiches
  •  Juhlaset – laadukasta catering-palvelue Itä-Pakilassa jo vuodesta 1982 – puh. 09-7286411

Siirry sivulle Pakin talon historia