Yhteisötaidehankkeen suunnittelua pe 25.1.13

Yhteisötaide

Sinä pasilalainen, joka olet kiinnostunut teatteritoiminnasta ja yhteisötaiteesta, tule mukaan!

Yhteisötaidehankkeen suunnittetilaisuus:

AIKA: perjantai 25.1.2013 klo 13-15
PAIKKA: Pasilan Asukastalo, Topparikuja 2

Helsingin kaupunki myöntää tälle vuodelle avustuksia ammattiteattereille ja ammattilaisryhmien yhteisöllisiin kehityshankkeisiin, jotka toteutetaan teattereiden omien toimitilojen ulkopuolella demokratiapilottialueilla eli Itä-Pasila on yksi näistä alueista.

Kaupunginteatteri (Studio Pasila kuuluu myös tähän) on halukas hakemaan avustusta ja miettimään yhdessä asukkaiden kanssa millaisia yhteistyöhankkeita toivoisitte ja mistä teemoista. Teemat voivat liittyä Itä-Pasilassa asumiseen tai muuhun asukkailta itseltään nousevaan aiheeseen.

Viime vuonna Kaupunginteatteri toteutti Kallion alueella ”Tarinoita Pitkänsillan kupeesta” – projektin, jossa ikäihmiset ja nuorten jakoivat kokemuksiaan Kalliosta. Hankehakemus on vielä ihan auki, joten olisi tärkeää, että Sinä pasilalaisena tulisit itse kertomaan omista toiveistasi ja ideoistasi!

Tervetuloa keskustelemaan perjantaina 25.1.2013 klo 13-15 Pasilan Asukastaloon yhteisötaide-hankkeesta yhdessä Kaupunginteatterin yleisötyövastaavan Mirja Neuvosen ja teatteri-ilmaisunohjaajan kanssa.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille pasilalaisille ja paikalla on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

LATAA TAPAHTUMAN ILMOITUS: Yhteisötaidehanke-ilmoitus.pdf