Jäsenmaksun maksaminen pankkisiirrolla

Varma kevään merkki on Pirkkolan Sanomien mukana tuleva pankkisiirtolomake jäsenmaksusta. Sen voi myös maksaa alla löytyvän mallin mukaisesti. Maksu on talokohtainen.

On tärkeää, että viestiosuuteen vielä laittaisitte oman nimenne ja talon katuosoiteen, jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalle.

Sillä rahalla saamme vuosittaiset jätelavat tyhjennyksineen, kustannamme yhteiset tapahtumat ja asiantuntijat tilaisuuksiimme sekä Pirkkolan Sanomat. Suuremmissa tilaisuuksissa perimme edelleenkin pienen maksun tarjoilusta. Ohjelma ja musiikki ovat pääosin hoituneet talkoohengessä, kiitos siitä artisteille ja talkooväelle, tarvitsemme teitä jatkossakin.


Maksumalli:

Saaja: Pirkkolan omakotiyhdistys r.y.
Tilinumero: NORDEA Fi9622121800011239
Summa: 25€ (vuodelle 2019)
(vuosittain vahvistetaan vuosikokouksessa euroa/talo)
Viesti: (Maksajan Nimi & katuosoite)
Viite: Voit tarkistaa talokohtaisen viitenumeron täältä: http://tinyurl.com/pfp7z8w


Jäsenmaksulomake toimitetaan vuosikokouksen jälkeen Pirkkolan Sanomien mukana. Toki maksun voi suorittaa sähköisesti maksumallin mukaisesti.

Jokainen talo, joka maksaa jäsenmaksun, on myös yhdistyksen jäsen. Erillistä hakemusta jäsenyyteen ei tarvita. Jos useampi talosta haluaa maksaa kannatuksen vuoksi jäsenmaksun, on sekin OK. Jos haluat maksaa korkeamman summan tuetaksesi toimintaamme, sekin on OK.