Joulu Luomutori

POP UP Luomutori tulee Lassilaan.

 

Jouluinen Luomutori Lassilassa lauantaina 11.12.2010 klo 9-14.

Lämpimästi tervetuloa!

HUOM. Tapahtumasta päivittyvää infoa voi seurata sivuilla;  www.kaupunginosat.net/pohjoishaaga 

Facebook : Joulu Luomutori

Terveisin,

Suomen Luomutori

Luomutori tulee jälleen!

Luomutori järjestetään Lassilassa toista kertaa. Syyskuinen Luomutori sai osakseen innostuneen vastaanoton. Luomutorista tuli paikallisten keskuudessa haluttu ja toivottu tapahtuma. Lassilassa Laurinniityn Leikkipuisto on erittäin hyvä ja monipuolinen alue. Leikkipuisto tarjoaa keskeisen sijainnin, hyvät kulkuyhteydet ja paikoitusmahdollisuudet.

Lassilan Joulu Luomutorilta saa jouluiset herkut, juurekset, saippuoita, kosmetiikkaa, lahjatavaroita, kransseja jne.  Lapsille torilta löytyy lastenvaatteita ja asusteita.

Lapsille ja aikuisille on tarjolla myös jouluista ohjelmaa. Aamusta alkaen on mahdollisuus kokeilla vanhanajan hevosajelua. Lapset saavat  osallistua klo 10 Kannelmäen Voimistelijoiden jouluiseen metsäsatuun. Joulupukki  saapuu paikalle metsäsadun jälkeen.  Joulupuuroa on tarjolla klo 11-12 MLL Haagan yhdistyksen toimesta.

Luomutorilla on myös FC POHUn lasten ja nuorten talvivälineiden kierrätyspiste. Tuo pieneksi jääneet  sukset, luistimet, pulkat jne. vaihtoon! Toivomme, että mahdollisimman moni löytää uudet sopivat tilalle.

Jokaisella torilla on tietenkin myös torikahvila. Tervetuloa nauttimaan kahvista, glögistä ja jouluisista herkuista.  Luomumakkaraa voi maistella FC POHUn myyntipisteessä (säävaraus).

Suomen Luomutori suunnittelee parhaillaan ensivuoden torikiertuetta. Toritapahtumia tullaan järjestämään ympäri Helsinkiä sisä- ja ulkotiloissa. Luomutori tapahtumille etsitään sopivia aukioita, puistoja ja toreja, joita voidaan aktivoida luomutorin avulla. Torin tarkoituksena on helpottaa luomun saatavuutta. Luomutorilla kävijät saavat keskitetysti kattavan valikoiman luomutuotteita ihan lähelle kotia ”Luomutori tulee lähelle”.

Tervetuloa viihtymään Jouluiselle Luomutorille!