Blues soi taas Pihlajamäessä

Pihlajamäki goes Blues on maksuton blues- ja rytmimusiikin festivaali, jossa laadusta ei tingitä!

Kiillepuiston lavalla soi blues lauantaina 4.6.2011 klo 14–18.

L.R. Phoenix
Pepe Ahlqvist
Honey B. & T-Bones
Melrose

Pihlajamäki goes Blues on maksuton blues- ja rytmimusiikin festivaali, jossa laadusta ei tingitä! Kiillepuiston lavalla soi blues lauantaina 4.6.2011 klo 14–18.

Musiikista vastaavat L.R. Phoenix,  Pepe Ahlqvist, Honey B. & T-Bones ja Melrose.

Lasten menoa ja meininkiä ryydittävät jättitrampoliini, pomppulinna sekä leikkialue riippukaruselleineen ja keinuineen. Partiolaiset ovat rakentaneet alueelle seikkailuradan  6 – 12 vuotiaille lapsille. Pihlajamäki goes Bluesin ruokateltoilla talttuu isompikin nälkä ja herkkusuille maistuu vaikka vohveli. Bluesin kuuntelun lomassa voit pukeutua festaripaitaan, ottaa hennatatskan, tehdä festarikoruja kierrätysmateriaalista ja tutustua puistoa ympäröivään 60-luvun Pihlajamäkeen.

Tapahtuma on päihteetön.

Perille Pihlajamäkeen pääsee parhaiten kaupungin suunnasta bussilla numero 71 ja idän suunnasta bussilla 79. Sopiva poistumispysäkki on ostokeskuksella, josta on vain muutaman sadan metrin matka Kiilletien päähän festarialueelle. Paikalle ohjaavat opastekyltit.

Tapahtuman järjestävät Pihlajamäki-seuran Musatiimi, Helsingin kaupungin Sosiaaliviraston aluetyön yksikkö ja Lähiöprojekti yhdessä asukkaista koostuvan satapäisen vapaaehtoisjoukon kanssa. Tuotto käytetään kokonaisuudessaan seuraavan vuoden Bluesin järjestämiseen.

Tervetuloa viihtymään rentoon tunnelmaan!   

www.pihlajamaki.info/blues