”Tiedolla, taidolla, tunteella” – vapaaehtoistoiminnan juhlavuoden valokuvanäyttely Sanomatalon Medi

”Tiedolla, taidolla, tunteella” – vapaaehtoistoiminnan juhlavuoden

valokuvanäyttely Sanomatalon Mediatorilla

 

Sosiaaliviraston palvelukeskuksissa on juhlistettu vapaaehtoistoiminnan teemavuotta syksyn 2011 aikana kiertävällä valokuvanäyttelyllä. Näyttely huipentuu Sanomatalon Mediatorille 7.-21.12.2011. Valokuvanäyttely koostuu 48 värikkäästä ja monipuolisesta, vapaaehtoistoiminnan monimuotoisuudesta kertovasta valokuvasta. Valokuvanäyttelyn kuvaajina ovat toimineet vapaaehtoiset valokuvaajat, joiden käden jäljessä näkyy myös oma kokemus vapaaehtoisena toimimisesta. Kuvat kertovat välittämisestä ja lämmöstä, toiminnan ilosta sekä yhteistyöstä ja ystävyydestä yli sukupolvien.

 

Näyttelyn avajaisia vietetään keskiviikkona 7.12.2011 klo 14.00 alkaen Mediatorilla. Avajaisissa tervehdyksensä esittävät sosiaaliviraston vanhuspalvelujohtaja Arja Peiponen ja kansanedustaja Sanna Lauslahti eduskunnan vapaaehtoistoiminnan tukiryhmästä.

 

Toimituksenne edustaja on lämpimästä tervetullut avajaisiin ja tutustumaan vapaaehtoistoiminnan eri puoliin!

 

Vuosi 2011 on Euroopan vapaaehtoistoiminnan teemavuosi

 

Helsingin sosiaaliviraston vanhuspalvelujen vastuualueella on laajasti vapaaehtoistoimintaa, josta merkittävä osa tapahtuu palvelukeskuksissa. Teemavuonna järjestetyn valokuvanäyttelyn tavoitteena on ollut tuoda näkyväksi palvelukeskuksissa tehtävä arvokas ja monipuolinen vapaaehtoistoiminta.  Vapaaehtoistoiminta on ennaltaehkäisevää, erityisesti ikääntyville vapaaehtoisille, mutta palvelu- ja vanhustenkeskukset ovat erinomaisia toiminnan areenoita kaikenikäisille vapaaehtoistoimijoille.

 

Tervetuloa!


Lisätietoja näyttelystä antavat:

 

Sosiaali- ja lähityön päällikkö Merja Etholén-Rönnberg

Helsingin Kaupungin sosiaalivirasto / Vanhuspalvelujen vastuualue

puh. 09 310 44450, merja.etholen-ronnberg@hel.fi

 

Vapaaehtoistoiminnan teemavuoden valokuvanäyttely- työryhmä:

 

Läntisen alueen vapaaehtoistyön koordinaattori Saara Jäämies, puh.040 3347282, saara.jaamies@hel.fi

Sosiaaliohjaaja Marja Säikkä, Kontulan vanhustenkeskus puh. 09 310 46505, marja.saikka@hel.fi

Ohjaaja Heidi Pietilä, Meilahden virkistyskeskus, heidi.pietila@hel.fi

Itäinen vapaaehtoistyön koordinaattori Eliisa Iivanainen (äitiyslomalla)

Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Tea Tulikallio, Palvelukeskus Kinapori (äitiyslomalla)

 

www.hel.fi/vapaaehtoistoiminta

 

Helsingin sosiaalivirasto tiedottaa 21.11.2011

Julkaisuvapaa heti

Viestimille ja tapahtumakalentereihin