Tapahtumat 2012

2012 Tapahtumat

Merkkaa päivämäärät jo nyt kalenteriin. Tapahtumista tiedot täsmentyvät lähempänä tapahtumia. Niistä saa myös lisätietoa painetusta Pirkkolan Sanomista.

Vuosikokous 2012 (27.2)

Vuosikokous aloitetaan klo 19. Sääntömääräisinä kokousasioina meillä on mm. vuoden 2011 toiminnan läpikäynti talouskatsauksineen, kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, jäsenmaksun suuruus, budjetti ja uusien hallitusjäsenten valinta erovuoroisten (6 kpl) tilalle tai jatkokausiin nimeäminen, sekä puheenjohtajan valinta. Hallituskausi on kaksi vuotta, puheenjohtaja valitaan aina vuodeksi kerrallaan. Kokouksessa on kahvitarjoilu suolaista ja makeaa. Tuomme sinne myös historiikkeja mukanamme!

Pekka Mykkäsen ja Koivikon Heikin esitelmöi remonteistaan 

Jätelava-tempaus (5.5):

Jätelavat tuodaan lauantaina 5.5. Pirjontielle Puropuiston kohdalle. Perjantai-iltana voit jättää portillesi tavaroita, joita haluat kierrättää, halukkaat kulkevat ja nappaavat ne mukaansa, jolloin välttyy turhalta kuskaamiselta eikä kenenkään tarvitse penkoa lavoja.

Puropuiston talkoot (8.5):

Puropuiston talkoot pidetään tiistaina 8.5., joten saamme sekä puiston että omat pihamme kuntoon äitienpäiväksi. Talkoisiin ovat kaikki tervetulleita; se on mukava tapahtuma ja samalla saa jutella ja tutustua muihin pirkkolalaisiin.

Talkoot on ollut mieleinen tapahtuma myös lapsille. Talkooväelle on tarjolla makkaranpaistoa, kahvia, tuoretta pullaa ja virvokkeita. Talkoista ja jätelavoista tarkempaa tietoa myöhemmin.

Kevään katukirppis (20.5)

Kevään katukirppis sunnuntaina 20.5. klo 11-14. Ilman ennakkoilmottautumista, räkit ja pöydät mukaan jos on myytävää. Myyjät kannattaa lähtee 20 minuuttia ennen alkamista että saatte asetelmat valmiiksi. Ostajat joukolla mukaan tekemään löytöjä!

Lyhtyjen Yö (25.8)

Lyhtyjen Yö leikkipuistossa lauantaina 25.8. Siitä pyritään tekemään taas mukava tilaisuus: musiikkia, hyvää ruokaa kakkukahveineen ja ennen kaikkea yhdessäoloa. Kertokaa juhlasta myös vanhoille pirkkolalaisille! Lisää seuraavissa sanomissa!

Perinteinen katukirppis (2.9):

Perinteinen katukirppis sunnuntaina 2.9. Tämä on jo toinen vuosi kun järjestetään kahdet katukirppikset vuodessa!

Yhdistyksen jäsenten Pikkujoulut (16.11)

Pikkujoulut perjantaina 16.11. Seuriksella