Vuosikokous ja energiatalous – ilta keskiviikkona 8.3.2017 klo 18 : 30 – 20 Saunabaarissa

Omakotiyhdistyksen vuosikokous on kaikille pirkkolalaisille avoin tilaisuus, jossa kuulet mitä yhdistys on tehnyt ja mitä on suunnitteilla.

Vuosikokouksen aluksi (18:30-19:30) Helen Oy:n energia-asiantuntija Markku Mannila kertoo eri energia- ja lämmitystavoista, niiden tehokkuuksista (kaukolämpö, maalämpö, lämpöpumput, ilmavesilämpöpumput, aurinkopaneelit), niiden eduista ja yhteensopivuuksista, kustannustehokkuuk-sista ja tulevaisuuden suuntauksista Helsingissä. Hänellä on 20-vuoden kokemus alalta ja monipuolinen näkemys tulevasta kehityksestä pientalojen energiataloudessa ja myös siitä, missä saadaan eniten säästöjä aikaiseksi.
Hallitus kaipaa uusia jäseniä!

Haluaisitko sinä tulla mukaan? Hallituksessa oleminen ei sido enempää kuin mihin ehdit, mutta pääset kuulemaan lähemmin mitä moninaisimmista asioista. Uusia käsiä tarvitaan mm. tapahtumien järjestämisessä ja hankkeiden eteenpäin viemisessä. Superaktiivi ei tarvitse olla, riittää että voit osallistua johonkin toimintaan. Ilmoita kiinnostuksesta sähköpostilla: pirkkola.helsinki@gmail.com. Myös Pirkkolan Sanomiin voi ehdottaa aiheita.