Esitys vuosikokoukselle Toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2022

Esitys vuosikokoukselle Toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2022

Pirkkolan Omakotiyhdistys ry

Vuosi 2022 on yhdistyksen 81. toimintavuosi. Tavoitteena on toteuttaa ennen korona-aikaa järjestetyt hyvät tapahtumat.

Vuosikokous on maanantaina maaliskuun 4.4.2022 Pakinkylän VPK:lla.

Toukokuun tapahtumat alkavat Puropuiston talkoilla tiistaina 3.5.. Siivoamme pirkkolalaisten yhteistä viheraluetta. Purotalkoissa on mainio mahdollisuus tutustua alueen muihin asukkaisiin. Tilaisuudessa tulee olemaan makkaranpaistoa, mehua ja kahvittelua entiseen tapaan. Tavoitteemme on, että saamme tänäkin vuonna kaupungilta lavan näille roskille.

Jätelavatempaus on lauantaina 14.5. Hallituksen jäsenet päivystävät jätelavojen vieressä auttaen tavaroiden kierrättämisessä sekä lajittelussa asianmukaisiin jätelavoihin. Hakettaja hankitaan tänäkin vuonna.

Kevätkirppis pidetään sunnuntaina 15.5.. Pitopaikkana on Puropuiston – Pirjontien alue.

Keväällä kelien salliessa käynnistyvät petangue peli-illat, jonne kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kevään sanomissa ja kotisivuilla tarkemmat aloitusajat.

Lasten leikkimieliset urheilukilpailut Pirkkolan urheilukentällä pidetään toukokuun lopussa. Vuorossa ovat jo seitsemännet kisat. Kilpailijoille jaetaan muistoksi mitalit.

V. 2019 toimintansa aloittanut Pirkkolan puutarhakerho jatkaa hyvin alkanutta toimintaansa järjestämällä tapaamisia ja esitelmiä.

Elokuun lopulla järjestetään Lyhtyjen yö lauantaina 20.8.paikkana Puropuisto. Kutsuva ja viihdyttävä musiikki sekä herkulliset tarjottavat kokoavat puiston täyteen pirkkolalaisia. Lapsille ja lapsenmielisille on luvassa juhlan alussa omaa ohjelmaa.

Katukirppis järjestetään syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina. Paikalle toivotaan jälleen paljon myyjiä ja asiakkaita.

Pikkujoulut pidetään marraskuussa, jolloin tarjolla mukavaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille: arpajaiset, musiikkia ja Joulupukki. Vietetään taas iloinen yhteinen ilta maukkaiden tarjoilujen siivittämänä ja toisiimme tutustuen.

Kaunein joulukatu -kilpailu pyritään toteuttamaan asukkaiden ideoiden pohjalta tänäkin vuonna.

Vuoden aikana on tavoitteena järjestää muutama konsertti Maunula-talossa.

Ideoita näihin ja muihinkin tilaisuuksiin otetaan ilolla vastaan, samoin kuin talkooapua tuolien, pöytien, katosten yms. kantamiseen ja kokoamiseen sekä siivoamiseen.

Pirkkolan Sanomissa tiedotetaan tulevista tapahtumista, viranomaisten viestejä ja alueen ajankohtaisista asioista. Lehti jaetaan talkoovoimin eri jakajien toimesta joka talouteen. Lehti ilmestyy 5-8 kertaa vuodessa tarpeen mukaan. Siihen otetaan myös vastaan asukkaiden ilmoituksia myytävistä, kierrätettävistä ja muista asioista veloituksetta. Myös kaupalliset mainokset ovat tervetulleita.

Lisäksi yhdistyksellämme on oma Facebook sivusto.

Yhdistyksemme uusiutuvat, työn alla olevat kotisivut löytyvät Helkan kaupunginosasivustoilta osoitteesta www.kaupunginosat.fi/pirkkola. Sinne kerätään tietoja tulevista tapahtumista ja muistoja jo järjestetyistä tilaisuuksista, kuvia sekä Pirkkolan Sanomat. Tavoitteena on luoda palveleva ja vuorovaikutteinen sivusto. Sivujen sisällöstä vastaa hallitus.