Pitäjänmäen ikäväellä tulossa aktiivinen kesä ja syksy

 

Ikäväki 03s

Pitäjänmäen senioreiden tapahtumakalenteri kesälle ja syksylle on nopeasti muotoutumassa. Etenkin ikäväki-verkostomme on tosi aktiivinen. Eläkeläisyhdistyksiä on täällä useampia ja myös muut toimijat tarjoavat yhdessä tekemisen ja kokemisen mahdollisuuksia. Eilen 9 huhtikuuta kokoontui alueemme eri toimijoita kirkon tiloissa yhdessä suunnittelemaan näitä tapahtumia.

Pitäjänmäki-seura on tietysti myös tässä mukana, kuten myös Konala-seura. Ulottuuhan näiden ikäväki-järjestöjen toiminta molempiin kaupunginosiin ja myös Pajamäkeen. Pitäjänmäki-seuran oma Pitskun Putous tapahtuma Strömbergin putouksilla kesäkuun yhdeksäntenä on jo kohta tulossa.

Jo ennen sitä on kaikilla mahdollisuus 18 – 18 toukokuuta osallistua arkeologi Jan Fastin ja ruotsinkielisen työväenopiston järjestämiin kivikautisen asuinsijan kaivauksiin Nuolipuiston leikkikentän kupeessa. Seura huolehtii siitä ettei kaikkien tarvitse itse ryömiä kaivamassa vaan että istuenkin voi tätä jännittävää työtä seurata.

Olemme nyt uudistamassa myös seuran kotisivua. Sieltä tulee löytymään myös kaupunginosamme jatkuvasti päivitettävä tapahtumakalenteri joka oman toimintamme lisäksi sisältää mahdollisimman monen muun toimijan tilaisuudet.