Järjestöt

FC POHU
Pohjois-Haagan Urheilijat ry., (FC POHU) on jalkapalloseura joka tarjoaa jalkapalloilun harrastusmahdollisuuden pojille, tytöille sekä aikuisille.

Haagan seurakunta
Haagan seurankunta on Haagan alueen evakelis-luterilainen seurakunta.

Haagan taideseura
Haagan Taideseura on Helsingissä toimiva ammatti- ja harrastajataiteilijoista koostuva kuvataideseura.

Haagan työväenyhdistys
Haagan työväenyhdistys ry on Länsi-Helsingissä toimiva SDP:n puolueosasto.

Lions Club Helsinki / Pohjois-Haaga
Palvelumme kohteina ovat Pohjois-Haagan alueella toimivat yhteisöt kuten Pohjois-Haagan leikkikenttä, Marjatta-koulu ja Leevi-koti.

MLL Haagan paikallisyhdistys
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Haagan paikallisyhdistys on toiminut vuodesta 1923 ja sen tavoitteena on alueen lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen. Tavoitteeseen pyrimme pitämällä yllä jatkuvaa muskari- ja perhekahvilatoimintaa, sekä järjestämällä koko perheen tapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Tuemme myös alueen tukioppilastoimintaa.

Punainen Risti Länsi-Helsingin osasto
Osaston toimialueeseen kuuluvat Haaga, Pitäjänmäki ja Munkinseutu. Osaston tärkeimmät toimintamuodot ovat ensiapu- ja valmiustoiminta sekä ystävätoiminta.

Tukiyhdistys Majakka
Majakka ry on maamme vanhimpia mielenterveyskuntoutujien yhdistyksiä. Se perustettiin vuonna 1971 ja on Mielenterveyden Keskusliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota jäsenilleen tapaamispaikka ja mielekästä tekemistä.

Nouseva – nostalgiaa Haagalaisittain
Nouseva -sivusto n Markku ”Bobi” Poutasen ylläpitämä sivusto Haagasta.