Ilkankulma

Pohjois-Haaga seuran vuokraama kerhotila Ilkankulma on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Haagassa ja Lassilassa toimivien rekisteröityjen yhdistysten, yhteisöjen sekä seuran jäsenten käyttöön. Tilojen käytöstä voidaan periä kulukorvausta. Alueen asunto-osakeyhtiöt voivat varata tilaa 50 € maksua vastaan Käyttäjät voivat omalta osaltaan osallistua Pohjois-Haaga seuran hallituksen hyväksymällä tavalla tilan kalustamiseen. Tilaa ei luovuteta säännölliseen kaupalliseen tai liiketaloudelliseen, poliittiseen tai uskonnolliseen käyttöön Helsingin kaupungin ohjeiden ja vuokrasopimuksen määräysten mukaisesti.

Kerhotilaa käytetään päivittäin noudattaen taloyhtiön järjestyssääntöä ja kerhotilan toimivuutta varten laadittuja omia sääntöjä. Tila on käytettävissä kaikkina viikonpäivinä kello 8 – 21 välisenä aikana.

Tilassa on istuinpaikkoja 25:lle sekä pienkeittiössä veden- ja kahvinkeittovälineistö sekä jääkaappi. Tupakointi ja alkoholipitoisten juomien käyttö on kielletty sisällä ja ovien ulkopuolella sekä tuloväylillä talon tontilla.

Ilkankulma sijaitsee osoitteessa Ilkantie 16 B (palvelutalo Leeviä vastapäätä olevan kahden kerrostalon välinen matala rakennus). Käynti tilaan on Ilkantien puolelta huoneiston omasta ovesta.

Lisätietoja ja varaukset:

seuran sihteeri Sami Auersalmi sami@phyk.fi 040 7252 097

Tilan varaustilanne (viitteellinen)