Kevätkokouksen satoa

Seuran kevätkokouksen aluksi järjestetyn asukasillan aiheena oli 100 vuotta sitten Suomessa käyty sisällissota ja sen tapahtumat Puistolassa sekä muualla sen aikaisessa Helsingin pitäjässä. Aiheesta luennoi upeasti ja kansantajuisesti Puistola-Seuran hallituksen jäsen, professori Juhani Piilonen. Aihe sai liikkeelle noin 50 kuulijaa!

Juhanin ansiokas esitelmä herätti mielenkiintoista keskustelua. Eräs osallistuja toi esiin, että osoitteesta http://digi.narc.fi/digi/dosearch.ka?new=1&haku=valtiorikosylioikeuden+akteja voi etsiä omaan sukuun tai perheeseen liittyviä tietoja tuolta ”kansallisen murhenäytlmän ajalta”. 

Kevätkokouksessa käytiin läpi seuran 40-vuotis juhlavuoden toimintakertomus, mikä löytyy tämän sivuston yläpalkista ”Puistola-Seura ry”

Kevätkokuksen lopussa kävimme hedelmällistä keskustelua vuoden 2018 uhkakuvista: Keskutelimme Puistolan, Heikinlaakson ja Alppikylän asukkaita puhuttavasta biopolttolaitoshankkeesta Tattarisuolle. Käsittelimme myös Puistola-Tapulikaupunki-aluetta koskevaa vireillä olevaa palveluverkon tarkastelua. 

Puistola-Seura tekee kaiken voitavan alueen asukkaiden nykyisen ja tulevan asumisviihtyvyyden eteen. Totesimme, ettemme halua vain vastustaa vastustamisen ”ilosta”, vaan olla aidosti mukana siinä vuoropuhelussa, jossa tehdään pysyviä nykyisiä ja tulevia koillisen asukkaita koskettavia suunnitelmia ja päätöksiä!

Tule mukaan vaikuttamaan! Liity Puistola-Seuran jäseneksi http://kaupunginosat.net/puistola/puistola-seura-ry-mainmenu-132/liity-jseneksi-mainmenu-882 . Ole yhteydessä meihin: kari.koponen@iki.fi tai puistolaseura@gmail.com

Vetoomus: onko sinulla tai läheiselläsi juridista osaamista, joka hyödyttäisi pyrkimystämme koillisen vihersormen säilyttämiseen ja kaavaillun biopolttolaitoksen torppaamiseen…

Juhanin esitys 2

Edellinen artikkeliTattarisuon biopolttolaitokselle JYRKKÄ EI!
Seuraava artikkeliPuistolan Alueopas 2018-2019