Koillis-Helsingin Sosialidemokraatit

Koillis-Helsingin Sosialidemokraattien (ent. Puistolan ja Pukinmäen SDP yhdistykset) toiminta-alue on Tapulikaupunki, Puistola, Heikinlaakso, Alppikylä, Jakomäki, Suurmetsä, Pukinmäki, Pihlajamäki, Savela, Viikki, Viikinmäki, Latokartano. Yhdistys on perustettu vuonna 1931.

Teemme yhteistyötä paikallisten tahojen ja järjestöjen kanssa. Vaikutamme luottamushenkilöidemme ja jäsentemme kautta Helsingin kunnallispolitiikassa. sekä valtakunnallisesti SDP puolueessa. Olemme mukana edistämässä Osallistava ja osaava Suomi -hallitusohjelman mukaisia kirjauksia. Pääministeripuolueena haluamme paikallisosastona viedä Suomea ja Helsinkiä inhimillisemmäksi, yhdenvertaiseksi, tasa-arvoiseksi ja oikeudenmukaiseksi, niin että kaikilla on mahdollisuus toimia ja elää hyvää elämää.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Arzu Caydam-Lehtone arzucaydam1@hotmail.com, 0400 607 932

Varapuheenjohtaja Pia Saloranta, piasaloranta2211@gmail.com

Sihteeri ja jäsenasiainhoitaja Miina Salo

Yhdistyksellämme on sivut Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä nimellä Koillis-Helsingin Sosialidemokraatit sekä kotisivut https://stadinkoilliset.sdp.fi/, joka on yhteissivut Malmin Sosiaalidemokraattien ja Tapanilan Työväenyhdistyksen kanssa. 

Edellinen artikkeliNummisuutarinpuiston viljelypalsta-alue
Seuraava artikkeliLions club HKI/ Park