Lähimmät kokoukset

Kevätkokous to 18.3.2021 klo 18.00.

Kokous järjestetään etäyhteyksin Teams-sovelluksen avulla. Lisätietoja kokouksesta jäsenkirjeessä sekä pian tällä sivulla.

Kevätkokous ja asukasilta torstaina 22.3.2018 klo 18.30 alkaen

Puistolan kirkolla Tenavatie 4.

Syyskokous ja asukasilta torstaina 23.11.2017 klo 18.30 alkaen Puistolan kirkolla, Tenavatie 4.

Puistola-seura järjestää torstaina 23.11.2017 klo 18.30 alkaen Puistolan kirkolla asukasillan, jonka aiheena vanhan kansakoulun tuleva käyttö ja apulaispormestari Pia Pakarisen & koulun tulevaisuudesta päättävien virkamiesten tapaamiseen  6.2.2018 valmistautuminen. Koulun tulevaa käyttöä suunnittelimme vuosi sitten ja paljon myönteistä onkin tapahtunut sen jälkeen! Mm. varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen yhdistyttyä koulun uudelleen käyttöönottoon on löytynyt uutta tahtotilaa. Parhaimmillaan kansakoulu olisi sekä koulutoimen ja varhaiskasvatuksen, että alueen muiden toimijoiden yhteinen talo. Olisiko yhteisöllänne kiinnostusta osallistua kansakoulukeskusteluun em. torstaina tai kenties jo haluja / tarvetta kansakoululta mahdollisesti tarjoutuville toimintatiloille? Ilmoittaudu mukaan kari.koponen@iki.fi tai kysy toki lisätietoja!

Kevätkokous 2017

PUISTOLA-SEURAN  sääntömääräinen

syyskokous  ja asukasilta

järjestetään  torstaina 24.11. 2016  klo 18.30 alkaen. Kokoontumispaikkana on Puistolan kirkko. Asukasillassa teemana on Puistolan vanhan kansakoulun uusiokäyttö. Tervetuloa kehittelemään tähän liittyviä ideoita.

Puistola-Seuran syyskokous on asukasillan päätteeksi.

Aikaisempia kokouksia:

Syyskokous 22.11.2013

Puistola-Seuran syyskokouksen alussa oli yleisötilaisuus, jossa keskusteltiin Malmin lentokenttään liittyvien alueiden kehittämissuunnitelmista. Paikalla olivat kaupungin edustajana Krista Toivola, lentokentän visioryhmästä Eija Korjula ja lintu- ja luontoasiantuntijana Ilkka Lyytikäinen.

Syyskokousasioina käsiteltiin seuraavan vuoden toimintasuunnitelma. Seuran puheenjohtajaksi vuodeksi 2014 valittiin Ilkka Uotila.

Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle 1.1.2014 alkavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin entiset Kristina Ahlström, Seppo Laaksonen, Pentti Lahti, Matti Mannila, Torsti Paijola ja Juhani Piilonen. Anna-Riitta Piilosen tilalle 1.1.2014 alkavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Tuukka Järvi-Liimatainen. Anna-Riitta Piilonen jatkaa tiedotustehtävissä hallituksen ulkopuolisena. – Muut hallituksen jäsenet ovat Terttu Heinonen, Leena Iisalo, Heimo Laaksonen, Kari Koponen, Seppo Posti, Sinikka Vepsä ja Vesa Vähätalo.

Hallituksen kokous 13.2. -08

Keskusteltiin seuran arkistojen järjestämisestä ja mahdollisista uusista säilytyspaikoista.

Vuosikokous päätettiin järjestää 12.3. Puistolan kirkolla. Vuosikokousta edeltävän asukasillan teemana on kuvanveistäjä Gunnar Uotilan elämäntyö. Hyväksyttiin muutamin tarkennuksin vuosikokoukselle esitettäväksi seuran toimintakertomus vuodelta 2007.

Seuraavan jäsenkirjeen mukaan tulee jäsenmaksua varten laadittu pankkisiirtolomake. Tämä jäsenkirje jaetaan jäsenten postilaatikkoihin, mutta lähetetään sähköpostinakin. Kirjeen sisällöstä huolehtii Matti Mannila.

Muita asioita: Vesa Vähätalo on selvittänyt edelleen Lahdentien meluestekysymystä ja Matti Taina on jättänyt 13.2. aloitteen kaupunginhallitukselle.

Päätettiin antaa asiantuntija-apua Lions Parkin järjestämälle Puistolan kävelykierrokselle.

Hallituksen seuraava kokous on 2.4. 2008 klo 19 Puistolan kirkolla.

Hallituksen kokous 16.1. -08

Hallituksen järjestäytyminen: ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Seppo Laaksonen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Pentti Lahti. Sihteeriksi valittiin Terttu Heinonen ja taloudenhoitajaksi Antti Pohjanheimo. Seuran puheenjohtajaksi on jo syyskokouksessa valittu Ilkka Uotila.

Jaostot ja niiden vetäjät:

Ympäristö- ja liikennejaosto:  Vesa Vähätalo (pj), Markku Typpö

Historiajaosto:  Juhani Piilonen (pj)

Koulu- ja nuorisojaosto: Markku Typpö ja Petri Jukanen

Nettisivut: Anna-Riitta Piilonen, seuran tiedotussihteeri

Muu ulkoinen tiedotus: jaostot hoitavat tiedottamisen alansa ajankohtaisasioissa puheenjohtajan kanssa sopien. Seuran kannanoton luonteiset tiedotusasiat hyväksyy hallitus ja niistä vastaa puheenjohtaja.

Erityistehtävät ja niiden vastuuhenkilöt:

Seppo Posti hoitaa edelleen jäsenrekisteriä, jäsenhankintaa ja jäsenkirjeiden postitusta. PYY:n (Puistolan järjestöjen yhteistyöelimen) vastuuhenkilö on Pentti Lahti. Puistola-päivien markkinoiden vastuuhenkilö on Raimo Ekoluoma. Taidenäyttelyn vastuuhenkilönä toimii Leena Iisalo. Hän on myös Alueoppaan päätoimittaja; tukena toimituskunta. Oppaan ilmoitushankinnan organisoinnissa mukana myös Kari Kallio. Helsinki-päivän (12.6.) esitteen laativat Matti Mannila ja Seppo Laaksonen. Lipunnostojen vastuuhenkilö on Ari Arffman ( Olavi Karhu luvannut hoitaa kahden tilaisuuden lipunnostot).

Arkistointikysymys: Lisää säilytystilaa tarvittaisiin seuran tärkeille vanhoille asiakirjoille. Päätettiin perustaa arkistointia kehittämään kotiseutuarkistotoimikunta. Tähän kuuluvat Juhani Piilonen, Matti Mannila, Ilkka Uotila, Vesa Vähätalo ja Terttu Heinonen.

Kevään toiminnasta: Puheenjohtaja ehdotti mm. tutustumiskierrosta Honkanummen hautausmaalle ja mahdollisesti saksalaiselle sotilashautausmaalle. Ideaa kehitellään.

Ympäristöjaoston asioita: Rakennusvirastolle on toimitettu kirjelmä Nummitien rakentamisesta. Vesa Vähätalo kertoi saaneensa tiedon että Porttisuon liikekeskittymän kustannusten arviointi on vireillä. Seuran uusi jäsen Matti Taina on tehnyt aloitteen meluvallien saamiseksi Lahdentielle Heikinlaakson alueelle.

Hallituksen seuraava kokous on 13.2. klo 19 Tapulin seurakuntakodissa.

Edellinen artikkeliTattarisuon palvelusivut
Seuraava artikkeli30-vuotisjuhla 11.5.2007