Ilmastokadun ensimmäisen aurinkovoimalan avajaiset 2.8

Roban_paneelit1.jpg

Roban_paneelit1.jpgHelsingin kantakaupungin tiettävästi ensimmäinen asuinkerrostalon aurinkovoimala on asennettu Iso Roobertinkadun ja Fredrikinkadun kulmaan! Paneeleja juhlistetaan Roballa tiistaina 2.8.2016 klo 14-16 osoitteessa Iso Roobertinkatu 32.

Ilmastokadun aurinkojuhlissa voit nauttia Rupla Cafén pienistä tarjoiluista, kuulet lisää KOy Fredrikinpasaasin katon uusista paneeleista ja saat lisätietoa aurinkoenergiasta sekä sen mahdollisuuksista kerrostaloissa. Nappaa mukaasi Ilmastoinfon auringonkukansiemeniä ja lataa kännykkäsi aurinkosähköllä! Tutustu tapahtumaan ja osallistu Facebook-tapahtumassa: Ilmastokadun aurinkojuhlat

Ilmastokatu yhteistyössä Dodo ry:n kanssa on tehnyt aurinkosähkökartoituksen seitsemään kiinteistöön Iso Roballa. Ensimmäisenä paneelit katolleen ehti asentaa kiinteistöosakeyhtiö Fredrikinpasaasi. Yhtiökokouksessa päätös syntyi asukkaiden keskuudessa yksimielisesti.