Punavuoriseuran vuosikokous 2021

Punavuoriseura vuosikokouksen 25.10.2021 tiivistelmä

Punavuoriseuran vuosikokous 2021 siirtyi koronarajoitusten vuoksi syksylle. Vuosikokous järjestettiin 25.10. lähi- ja etämahdollisuudella rajoitusten lieventyessä. Kokouksessa käsiteltiin vuosikokouksen mukaiset asiat ja mm. myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle. Toimintakertomus 2020

Hallitus vuodelle 2021-2022 (seuraavaan vuosikokoukseen): puheenjohtaja Tuija Lindholm, varapuheenjohtaja Taru Reinikainen, rahastonhoitaja Marjaana Sorakunnas ja lisäksi hallituksessa Aurora Leikkonen ja Matti Karjalainen.
Jäsenmaksua ei tänä vuonna ole peritty, mutta kannatusmaksut ovat tervetulleita. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 20 euroa ja yhteisöille 50 euroa (yritykset ja yhdistykset), mutta myös vapaavalintainen kannatusmaksu on mahdollinen.
Tilinumero FI63 2058 1800 0389 73, viesti jäsenmaksu/kannatusmaksu oma nimi. Jäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Punavuoriseura18 (at ) gmail. com

Kokouskutsussa oli jo mainittu kuluvan vuoden toteutuneet tai toteutumatta jääneet tapahtumat. Kuluvana vuonna perinteinen laskiaistapahtuma järjestyi Koffin puistossa omatoimimäessä ja sen jälkeen tai ennen tarjoiltiin Telakkapuiston reunalla perinteiset laskiaispullat. Muut perinteiset tapahtumat peruuntuivat mukaan lukien elokuun Rööperifest. Tulossa kuitenkin perinteisistä tapahtumista on joulukoristeiden askartelupaja, eri ikäisiä kokoavana perinteenjakomahdollisuutena, sekä tänä vuonna tavoitteena myös yksinäisille vanhuksille toimitettavat joulukortit.
Joulukuussa alkaa vuotuinen fb-äänestys Punavuoren kaunein jouluikkuna, kivijalkakaupat. Viime vuonna voiton vei Fredrikinkatu 35 sijaitseva Green and Gables- interior.

Kokouksessa keskusteltiin myös vuoden 2022 toiminnasta, jossa kevään perinteisiä ovat laskiainen ja Punavuoren Ruusut -diplomi viihtyisyyden parantajalle. Vuonna 2002 se myönnettiin yhteisesti Fredrikintorin viihtyisyyden lisääjille Cafee Green Hippo – Metodistikirkko – Punakukka, erityisesti hienoista hyvin huolletuista kukkaistutuksista. Yhdistyksen pääasiallisena tiedotuskanavana on toiminut fb-sivusto sekä sähköposti niille kenen toimiva tiedossa.