Punavuoren historialuento keskiviikkona 15.12.2021 kello 17.30-19.30 Rikhardinkadun kirjaston lukusalissa

Tilaisuus on avoin kaikille Punavuoren historiasta kiinnostuneille. Tilaisuudessa noudatetaan koronaohjeistusta, mikä saattaa rajoittaa lukusaliin pääsevien määrää. Edellytämme osallistujilta maskia.

Seppo Luoto luennoi Punavuoren historiasta. Tilaisuus on  samalla Seppo Luodon kirjasarjan ensimmäisen osan Punavuoren historia 1. julkaisutilaisuus. Voit ostaa tilaisuudessa kirjan hintaan 20 € (maksu mobilpay tai tasaraha käteinen).

Tilaisuus on samalla Seppo Luodon kirjasarjan ensimmäisen osan Punavuoren historia 1. julkaisutilaisuus. Voit ostaa tilaisuudessa kirjan hintaan 20 € (maksu mobilpay tai käteinen).

Seppo Luoto, (KM, KTT) on päätoiminen tutkija LUT – yliopistossa, sivutoiminen tietokirjailija ja historian opiskelija Jyväskylän yliopistossa. Hän on erityisen kiinnostunut Helsingin 1800 – luvun lopun ja 1900 – luvun alun historiasta. Punavuoren osalta hän on aikaisemmin kirjoittanut kaksi talohistoriikkia, Sepänkatu 9:n ja Punavuorenkatu 5:n.

Tilaisuudessa noudatetaan koronaohjeistusta ja toivomme kaikkien käyttävän kasvomaskeja.

Voit tulla myös noutamaan Sepolta etukäteen varaamasi kirjan tilaisuuden lopussa 19.15.-19.30 tai sopia erikseen mistä ja milloin kirjan noudat. Kirjasta ilmestyy 2. osa noin vuoden kuluttua. Kirjatilaukset suoraan Sepolle luotoseppo1@gmail.com

Tilaisuuden järjestää Punavuoriseura ry