Laskiainen Punavuoressa 27.2.2022

Tervetuloa Punavuoriseuran perinteiseen laskiaistapahtumaan su 27.2. klo 11-13, joka aiemmasta poiketen on tänä vuonna Leikkipuisto Sepän sisätiloissa.

Maskit päällä tilanteen mukaan.

Tarjolla pullaa, mehua ja kahvia ja keskustelua!

Ulkoilmaohjelma oman mielen mukaan Koffissa tai Seppärissä.

Voit tulla myös keskustelemaan alueemme ajankohtaisista rakennus- ja puistokunnostushankkeista, mm. Johanneksen tekojäärata ja puistosuunnitelmat, Seppärin puistosuunnitelma Sepänkadun osalta ja uusi leikkipuistorakennus, Betanian tilanne.

Mitä toimintaa haluaisit asukasyhdistyksen järjestävän? Suunnitelmissa vakiovuoro leikkipuisto Sepän sisätiloihin sunnuntaisin, esim. naapurikahvit, lukupiiri, piirustus-, askartelu- neulekerhot, jne. Olisiko sinulla halua, aikaa ja taitoa vetää jotain pienryhmää esim .kerran kuussa tai silloin tällöin? Kohderyhmät voi olla mitä ikäluokkaa tahansa.