AINON – Voodoo Music Club – la 1.10.2022

263
AINON yhtye

Roihuvuori-seuran järjestämä Voodoo Music Clubin syksyn toinen keikka on ravintola Hard Rock Housessa 1.10., jolloin esiintyy AINON.

Sellisti-säveltäjä Aino Juutilaisen luotsaaman nelihenkisen AINON-yhtyeen musiikin rakennuspalikat löytyvät jazzista ja klassisesta musiikista luoden kiehtovan ja sointivärikkään kudelman. Yhtyeen oma vahva visio vie kuulijan helposti mukanaan kohti ennenkokemattomia maailmoja. Harvinaisempi sellon, viulun, puhaltimien ja rumpujen muodostama kokoonpano yhdistettynä reippaaseen seikkailumieleen haastaa normeja luoden vangitsevaa musiikkia.

Juutilaisen lisäksi yhtyeessä soittavat Merimaija Aalto, Milo Linnovaara ja Joonas Leppänen. AINONin debyyttialbumi Drought julkaistiin vuonna 2020 WeJazzin toimesta ja se sai riemukkaan vastaanoton niin Suomessa kuin ulkomaillakin.


www.ainonmusic.com

https://www.facebook.com/vdmusicclub

Konsertti alkaa Hard Rock Housessa klo 20:00.

Liput 15 / 12,50 €

Lämpimästi tervetuloa!

Muita musiikkitapahtumia lähiaikoina Roihuvuoressa


• Vuoden roihuvuorelaisen Janne Haaviston bändi The Shubie Brothers kahvila Roihuvuoren Riossa 14.9. klo 18. Vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka voi maksaa käteisellä tai MobilePayllä.

• Nemah Battah sunnuntaina 11.9. klo 14 Rion terassilla esiintyy palestiinalaistaustainen laulaja ja oud-luutunsoittaja Nemat Battah, joka vie yleisönsä musiikilliselle matkalle Lähiidän rikkaaseen maqam-kulttuuriin. Vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka voi maksaa käteisellä tai MobilePayllä.

• Sunday Night Music Club with Pelle Miljoona su 11.9.2022 klo 18. Ravintola Hard Rock House.
Liput 10 €

AINON yhtye