Asukaskahvila aukeaa 14.6.2010 kirjaston alakerrassa

286
kahvi.jpg
kahvi.jpg

Hei kaikki roihuvuorelaiset! Kauan haaveilemamme kahvila kirjaston alakertaan toteutui vihdoin. Avajaisia vietimme maanantaina 14.6.

Avajaisviikon jälkeen kahvila on auki ma-ti klo 16-19.30. 

Kahvilan tilan tarjoaa Mieto ry ja hallintavastuu on Roihuvuoriseuralla. Roihuvuoren seurakunta ja Nuorisoasiainkeskus osallistuvat toiminnan tukemiseen.

Kahvilan pyörittäminen tapahtuu vapaaehtoistoimintana, joten jatkossa aukiolo riippuu asukkaiden aktiivisuudesta. Jos koet, että voisit osallistua kahvilan toimintaa silloin tällöin muutaman tunnin ilmoittaudu kahvilaan tai sähköpostitse: terhi.pursiainen@pp.inet.fi tai merja.haakana@gmail.com puh. 050-5728 123. Voit osallistua kahvilan toimintaan myös leipomalla tai lahjoittamalla kahvilalle tarpeellisia tavaroita, tällä hetkellä kaivataan erityisesti syöttötuolia, pikkulautasia, erikokoisia kuppeja, pöytäliinoja, pikkulapsille pelejä sekä kukkaruukkuja.

Vaikka et ehtisi kahvilaa pyörittämään, tule ihmeessä nauttimaan sen antimista; kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua, leivonnaisia (myös kotitekoisia) sekä tapaamaan paikallisia asukkaita!

Tervetuloa, bienvenidas, teretulemas, welcome, willkommen, välkommen, bienvenuto, dobró požálovat’…