Tapahtuu Roihuvuoressa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuvataidekoulun näyttely (4-2022)

30.3.2022 - 08:00 - 12.4.2022 - 17:00

Vapaa pääsy

Helsingin kuvataidekoulun oppilaiden näyttely Roihuvuoren Kulttuurilabrassa 30.3-12.4.2022

Kulttuurilabra Untuvaisentie 2 Roihuvuori/Helsinki
Avoinna: ma, ke, pe klo 15-18. la-su 9.-10.4. klo 11-15

Ainoliisa Alatalo: TUNNEKOKEMUKSIA
Alex M: FACELESS

Kulttuurilabran näyttelyssä  on esillä  Helsingin kuvataidekoulun oppilaiden, Ainoliisa Alatalon ja Alex Minkeviciuten akryyleillä  toteutettuja maalauksia. Pitkään kuvantekemistä  opiskelleiden nuorten teokset kertovat tunnekokemuksista ja omaperäisestä, kiinnostavasta kuvallisesta ajattelusta.

Helsingin kuvataidekoulu antaa laajaa taiteen perusopetusta 4-20v. lapsille ja nuorille kuvataiteessa ja mediataiteessa. Luovan ja hauskan harrastuksen myötä  opitaan ilmaisemaan ajatuksia, tunteita ja ideoita kuvallisesti, visuaalisen ilmaisun keinoin. Kerran viikossa kokoontuvissa ryhmiss  opetuksen sisältö  ja metodit on suunniteltu ottaen huomioon oppilaiden ikä - ja kehitysvaihe sekä  omat kiinnostuksen kohteet.

Opiskelun kuvataidekoulun ryhmissä  voi aloittaa minkä  ikäisenä  vain, ennakkotietoja ja taitoja ei vaadita.

Kuvataidekoulussa tutustutaan monipuolisesti kuvantekemisen ja muotoilun maailmaan, erilaisiin teemoihin, tekniikoihin ja materiaaleihin kokeneiden kuvataideopettajien ohjauksessa. Piirustus, maalaus, animaatio, sarjakuva, muotoilu, grafiikka, pienoismallit, keramiikka, digipiirros, arkkitehtuuri ym. ovat osa kuvataidekoulun monipuolista sisältöä.

Opiskelu on tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää. Pitkäkestoinen opiskelu laajan oppimäärän mukaan antaa erinomaisen valmiuden ja taidot myös visuaalisen alan jatko-opintoihin.

Lisätietoja: kuvataide.fi
Ilmoittautuminen: kuvataide.eepos.fi

Tiedot

Alkaa:
30.3.2022 - 08:00
Loppuu:
12.4.2022 - 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,