Helsingin kaupunki arpoo 15 uutta ryhmäpuutarhamökkitonttia Marjaniemen siirtolapuutarhassa (2/2009)

540
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Vuokralaiset valitaan arpomalla.

Hakemuksen voivat jättää 18 vuotta täyttäneet helsinkiläiset, joiden perheillä ei ennestään ole siirtola- tai ryhmäpuutarhamökkiä Helsingissä.

Hakemuksen voi tehdä sähköisesti rakennusviraston verkkosivuilla (linkki alla) tai toimittamalla paperisen hakulomakkeen rakennusviraston asiakaspalveluun. Hakulomakkeita saa rakennusviraston asiakaspalvelusta, Pohjoinen Makasiinikatu 9, tai sen voi ladata alle olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 6.3.2009 klo 14.00.

Arvonnassa valituille vuokralaisille ilmoitetaan valinnasta kirjallisesti maaliskuun lopussa, ja he tekevät vuokrasopimukset Marjaniemen ryhmäpuutarha ry:n kanssa huhtikuussa. Palstojen vuokra-aika alkaa 1.5.2009. Vuokralainen sitoutuu rakentamaan palstalle hyväksyttyjen piirustusten mukaisen mökin 1.5.2010 mennessä.

Marjaniemen ryhmäpuutarha ry edellyttää, että uudet vuokralaiset maksavat yhdistykselle 2 000 euroa palstan osuutena yhdistyksen omaisuuteen (alueen sähköverkko ym.) vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisäksi yhdistys perii 300 euron liittymismaksun.

Palstan vuokra ja käyttöön liittyvät maksut ovat tällä hetkellä yhteensä noin 600 euroa vuodessa.

Uudet palstat sijaitsevat Marjaniemen siirtolapuutarhan luoteisosassa, ja ne rajoittuvat Hiidenkirnujenrinteen virkistysalueeseen. Palstat ovat keskimäärin 400 neliömetrin kokoisia.

Lisätietoja ja mökinpiirustuksia