Hertsin avajaiset 19.3.2020

839

Hertsin avajaisia vietetään 19. maaliskuuta 2020.

https://hertsi.fi/

LÄHIPALVELUKESKUS Hertsi rakentuu uuden Prisman ja jo olemassa olevan Megahertsin ympärille. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin avataan kaupunginkirjasto, nuorisotila, päiväkoti sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Pinta-ala tulee olemaan kokonaisuudessaan noin 23 000 m2.

Uudet Hertsin tilat yhdistyvät vanhaan kauppakeskukseen Megahertsiin, joka on lähellä Herttoniemen metroasemaa.

Hertsissä on muun muassa kirjasto, nuorisotilat, vanhusten hoivakoti ja päiväkoti.

Lisäksi kauppakeskukseen avataan päivittäistavarakauppa Prisma ja noin kymmenen uutta ravintolaa. Jo olemassa olevat Megahertsin apteekki, Tokmanni ja liikuntakeskus Elixia jatkavat toimintaansa.

HERTSISSÄ on kolme kaikille avointa kerrosta. Palveluiden ja päivittäistavarakauppojen lisäksi kauppakeskukseen avataan kymmenisen uutta ravintolaa, kuten Fafa’s, Kotipizza, Jungle Juice Bar ja Arnolds. Osa ravintoloista ja liikkeistä avataan vasta syksyllä.

Herttoniemen Treffi Pub & Bistron omistaja avaa Hertsiin noin 900 neliömetrin laajuisen Fat Lizard -ravintolan. Hertsin Fat Lizardilta on vuokrattavissa sauna ja poreallas kauppakeskuksen yläkerroksessa.

Ylempiin kerroksiin avataan Mehiläisen omistama vanhusten palvelukoti. Syksyllä aukeaa 120 lapselle suunniteltu yksityinen päiväkoti.

Vuoteen 2021 mennessä tontin pohjoisosaan valmistuu kolme kerrostaloa, joihin tulee yhteensä noin 300 asuntoa.

Hertsissä on vuokrattavaa liiketilaa 23 000 neliötä ja yhteensä noin 50 liikettä.