IHME teos 5.4.2013

465

Roihuvuori-seura on mukana vuoden 2013 IHME nykytaidefestivaalissa. Koko talvikauden on ryhmä harjoitellut tapahtumaan liittyviä lippuviittomaviestejä. Perjantaina 5.4.2013 on itse tapahtuman aika. Ilta huipentuu klo 19.30 musiikkiopistolla alkavaan juhlaan.

Miroslaw Balkan Signaalit-teoksen Kommunikaatiopisteessä keskustellaan Roihuvuori-seuran ja Rööperifestin ja Punavuoriseuran tärkeistä kysymyksistä.

Iltajuhla 5.4.2013
Itä-Helsingin Musiikkiopisto, Untuvaisentie 10
19.30-22.30

esiintyvät Itä-Helsingin Musiikkiopiston kokoonpano, Osteri-orkesteri, Räppimummo Eila ja Roihuvuoren kyläorkesteri.
Vapaa pääsy.

Tapahtuman kulku:

klo 16.30 alkaen Signaalit kulkevat kohti tapahtumapaikkaa (Punavuoren viesti reittiä Viiskulma – Fredan tori – Astoria-sali) jossa visuaaliset viestit kirjoitetaan tauluun ja keskustelu alkaa

Keskustelutilaisuus, Astoria-sali, Iso-Roobertinkatu 14, Punavuori

klo 17.00 Roihuvuori-seura haluaa keskustella esikaupunkien palveluiden epätasa-arvosta suhteessa kantakaupunkiin. Lähiöistä lopetetaan palveluita ja niitä keskitetään keskustaan. Kaakkoisella alueella on vain kaksi lukiota. Kulosaaren sillan itäpuolella on vain yksi museo, toisella puolella 70. Miksi näin?
Rööperifestin ja Punavuoriseuran edustajia huolestuttaa Punavuoren kiinteistöjen kallistuminen, joka uhkaa alueen säilyttämistä elinvoimaisena ja monikerroksisena.

Näistä aiheista keskustelevat Voima Kustannuksen toimitusjohtaja Tuomas Rantanen, historiantutkija Jani Marjanen ja kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu (kok.) Lasse Männistö ja toimittaja Marja Hautakangas.

klo 19.00 Bussikuljetus Itä-Helsingin Musiikkiopistolle, missä iltaohjelmaa. Bussi lähtee Annakadulta Hotelli Annan edestä. Kuljetuksessa on tilaa sadalle hengelle.

Itä-Helsingin Musiikkiopisto, Untuvaisentie 10
19.30-22.30

esiintyvät Itä-Helsingin Musiikkiopiston kokoonpano, Osteri-orkesteri, Räppimummo Eila ja Roihuvuoren kyläorkesteri.
Vapaa pääsy.

Kuva Veikko Somerpuro.