Jäseneksi liittyminen ja seuran jäsenmaksu

Liity Roihuvuori-Seuran jäseneksi, osallistu tilaisuuksiin, tutustu toimintaan ja mukana oleviin ihmisiin, nauti jäseneduista ja tue seuran toimintaa.

Järjestämme vuosittain lukuisia tapahtumia joihin osallistumalla tutustut asuinalueeseesi ja sen asukkaisiin. Tapahtumissa kaivataan myös auttavia käsiä eli tule rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään erilaisia tapahtumia ja toimintaa Roihuvuoreen.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä web-sivulla olevan jäsenhakulomakkeen: Https://fork.flomembers.com/roihuvuori-seura/members/application?_lang=fi
Lomakkeella kerätään seuraavat tiedot: Sukunimi, Etunimi, Postiosoite, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite.

Mikäli kaipaatte lisätietoja seuran jäsenyydestä, niitä voi tiedustella sähköpostitse: 

jasenrek

Käsittelemme kaikkia jäsentietoja luottamuksellisesti. Puhelinnumeroa tarvitaan, koska ihmisten sähköpostiosoitteet vanhenevat useammin kuin puhelinnumero.

– Roihuvuori-Seurassa noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) https://www.tietosuojamalli.fi/blogi/gdpr-uudistuvat-tietosuojavaatimukset-haltuun-5-askeleella,  jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen.

– Tietosuojaseloste Roihuvuori-Seura ry (tietosuojaseloste pdf)

Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu määritellään vuosittain vuosikokouksessa.

Kätevin tapa maksaa jäsenmaksu on maksaa se suoraan seuran tilille.
Jos maksat useamman henkilön jäsenmaksun kerralla tai jonkun muun maksun kuin omasi, voit jättää viitteen pois ja kirjoittaa maksun viestiin tarvittavat lisätiedot.

Jäsenmaksu on suuruudeltaan 25 euroa. Jäsenille toimitetaan vuosittain erikseen ohjeet maksun suorittamiseksi.