Keskustelutilaisuus Roihuvuoren rakentamisesta – videotallenne (3-2022)

387

3.3.2022

Verkkotilaisuuden videotallenne löytyy nyt verkosta.


Lähes 2,5 tuntinen katsaus alueen ajankohtaisiin hankkeisiin on katsottavissa 3 kuukauden ajan.

Linkki: https://youtu.be/eWupxrzZP-A


Helsingin kaupunki järjestää verkkotapahtuman, jossa kuullaan tulevista Kaakkois-Helsinkiä koskevista rakentamissuunnitelmista.

Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Kaakkois-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Saat tietoa siitä, mitä kaupunki suunnittelee kaakkoiseen Helsinkiin ja mitä uutta se aikoo rakentaa. Tilaisuuden aiheita ovat asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet. Illan aikana käymme Kulosaaren, Herttoniemen, Tammisalon, Laajasalon ja Vartiosaaren alueiden ajankohtaisia asioita.

Aika: KESKIVIIKKONA 2. MAALISKUUTA 2022 KLO 17.00 – 19.30

Osallistu jo ennen tilaisuutta!

Ennakkoon on mahdollisuus vaikuttaa tilaisuuden sisältöön esittämällä kysymyksiä ja aihetoiveita Kerrokantasi –palvelussa 31.1.-16.2. Palveluun kirjoitetut viestit otetaan huomioon illan esityksien valmistelussa ja illan vastauksia kysymyksiin -osioissa.Linkki: https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/ajankohtaiset-suunnitelmat/tilaisuudet/uutta-kaakkoishelsinkia?fbclid=IwAR2gsoTlmpEuA20C-e5BMkeof0XviB04xHafyfOnSEDj2U3paGmV4lgTJ6E