KORJAUS Roihuvuoren kylälehden palvelukeskusartikkeliin

426
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Palvelukeskustoiminta on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille, ei ainoastaan yli 65-vuotiaille, kuten artikkelissa kirjoitettiin. Roihuvuoren palvelukeskus on avoinna arkisin klo 8-16. Ravintola ja kuntosali ovat avoinna myös viikonloppuisin. Tällöin kulku tapahtuu sivuovesta. Infolaatikossa mainittu päivätoiminta taas tukee muistisairaiden asiakkaiden kotona asumista ja toimintaan täytyy hakea erikseen mukaan.

Roihuvuoren palvelukeskuksen tilat ovat kuitenkin kaikille avoimia. Tervetuloa lounaalle tai rapsuttamaan kohta saapuvia kesälampaita. Helsingin kaupunginkirjaston sivutoimipiste palvelee myös kaikkia. Kirjastonhoitaja on paikalla maanantaisin ja torstaisin. Muuten kirjastossa on itsepalvelulainaus. Lauantaina 31.8. järjestämme taas MoPo-rokin! Koko perheen monen polven rokista lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

Palvelukeskuksella on harrastus- ja liikuntaryhmien lisäksi myös vertaistukiryhmiä mm. omaishoitajille ja päihteitä käyttäville. Sosiaaliohjaajilta saa palveluohjausta ja neuvontaa sekä keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Lisätietoja roihuvuori.com > Tietoa Roihuvuoresta > Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus